VOSTÈ TAMBÉ SENYOR PUJOL?


El tracto de vostè Sr. Pujol, perquè sempre he tingut molt respecte per vostè, com a persona i com a polític, i miri, la seva confessió, m'ha deixat tocat, mai hauria dubtat de vostè, persona austera com deia l'altre dia parlant dels seus nois i els seus problemes..., problemes que en principi eren seus només perquè eren dels seus fills, però ara, resulta que vostè, el seu pare, o la seva senyora i els nois també tenien diners a Suïssa, fent bones les paraules de Gregorio Moran, l'articulista de la Vanguardia: No conozco ningún patriota que no tenga dinero en Suiza.

I això no ho havia d'haver permès, Senyor Pujol, no amb l'excusa que des del 1980 no havia tingut temps per regularitzar la situació d'aquests diners que es veu li va deixar el seu pare (per cert, hauria de canviar de guionista), podia haver dit qualsevol altre mitja veritat o mitja mentida, però no aquesta. Sap Sr. Pujol, lo de l'Oriol no té cap importància, tots sabem que és un xitxarel·lo, com el seu germà Jordi, que per cert em recordava avui la meva dona que quan venien amb la seva senyora amb cotxe oficial i segurates a Jacob Lino a Sabadell a comprar peces de pell, entre ells, els seus fills i els seus amics parlaven en castellà.

Això tampoc és greu Jordi (i dispensa que et tutegi) potser per què t'acabo de perdre el respecte, això teu és molt fort, no ho havies d'haver fet, tu no! Jordi, i fa mal. Saps, recorda lo de la dona del Cèsar, i resulta que tu només ho has aparentat i ens has enganyat durant tots aquests anys, als qui religiosament (perquè ens ho descompten de la nòmina abans i de la pensió ara) tots els imposts haguts i per haver-hi. Tu no Jordi!, tu no ho havies d'haver fet, i no se si ets conscient del mal que has fet, del cop mortal que acabes de clavar - indirectament - a la independència de Catalunya.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Quin gran articulista que és el Morán! Me n'alegro que el citis, de veritat.
  Jo tinc dues preguntes:
  -perquè el Pujolet es confessa dos dies abans de l'entrevista Rajoy-Mas?
  -renunciarà al títol de Molt Honorable o li haurem de treure a bufetades?

  Et deixo l'enllaç al bloc, on també he escrit sobre el cas...
  http://mildimonis.blogspot.com.es/2014/07/pujol-sarsuela-i-putrefaccio.html

  ResponElimina
 2. Per cert: he enllaçat aquest post teu al meu, perquè em sembles tan sincer i dolgut que sento que cal explicar-ho.

  ResponElimina
 3. Y otra pregunta que me viene a colación, ¿ Se le seguirá pagando su pensión vitalicia que nos sale a razón de ciento y pico mil con sus guardaespaldas, sus secretarias, su alquiler de inmueble en Paseo de Gracia, su coche oficial y sus chofers y su teléfono y su luz y su agua y su todo ?

  ResponElimina
 4. gràcies Lluís, és que es molt fort aixo d'en Pujol.

  ResponElimina
 5. MIQUEL, suposo que ho seguirà cobrant: Dios dijo hermanos, no primos.

  ResponElimina
 6. El meu pare va estar ficat en política uns quants anys, i va conèixer en Pujol. Recordo com no molt abans de morir em va dir " tu no saps el mal que aquest home li ha fet a Catalunya...". Si ho arriba a veure...

  ResponElimina
 7. el temps ho dirà Lluís, però aixo sembla, i no pel cas dels diners de Suïssa, sinó per accions de Govern anteriors.

  ResponElimina
 8. Et felicito pel article... No em sorprèn res.Mal, molt mal, mal irreparable...Anton.

  ResponElimina
 9. Rebaixes: sincerament, hauria preferit no haver-lo d'escriure.

  ResponElimina
 10. Me he acordado de Barcenas y la pulsera con la bandera de España que llevaba en una foto que le vi.

  ResponElimina
 11. SABES, ES MUY DIFERENTE DE BÀRCENAS. Yo diria que cuando muere su padre en 1980 y como estaban las cosas aquí, lo deja conscientemente en Suiza por si acaso hay que salir por piernas de España, (eran tiempos difíciles), y luego lo vas dejanfo, dejando, y ahñi ha estado su error, un error que ha sido el fin de su carrera política y el de sus hijos. Como Cesar le dijo a Bruto - tu también hijo mio!-.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada