'Quan es considera que el producte del treball i de la intel·ligència de trenta o quaranta segles ha servit per lliurar tres-cents milions d'homes repartits sobre el planeta a una trentena de dèspotes, majoritàriament ignorants i imbècils, cadascun d'ells governat per tres o quatre pervertits, algunes vegades estúpids..., què pensar de la humanitat, i què esperar d'ella per al futur?', publicava l'altre dia. Doncs bé, ja som al futur i d'ell o d'ells es poden esperar mesures imbècils com aquestes.

"La possessió d'ous serà restringida com a part de les mesures de seguretat implementades a la ciutat australiana de Cairns, que celebrarà aquest cap de setmana una reunió ministerial preparatòria a la cimera del G20, van informar avui mitjans locals. L'ajudant del comissionat en funcions de la Policia, Paul Taylor, va explicar que els agents podran detenir sospitosos de cometre algun acte il·legal i, a més, "hi haurà un nombre d'objectes que seran restringits, però això està vinculat a l'ús que li vulgui donar aquesta persona ".

"Un exemple clàssic són els ous, si bé és legal que la gent tingui ous, òbviament serà considerat com una activitat il·legal que siguin usats per apuntar als membres de les delegacions", ha aclarit Taylor en declaracions citades per l'ABC. El representant de la Policia ha afegit que fins al moment no es coneix cap protesta a Cairns durant la reunió del G-20, encara que la habitatge d'una dona de 60 anys va ser aplanada per pegar calcomanies contra el G20 en un lloc públic. 
També els indigents han estat evacuats del centre de la ciutat de Cairns davant aquesta reunió ministerial, que precedeix la cimera de líders al novembre pròxim a la ciutat australiana de Brisbane, en la qual participaran uns 800 delegats ia la qual acudiran uns 200 periodistes."

Els indigents està bé que els evacuin, fan lleig en una societat moderna i avanzada, com les putes, no existeixen, i per tant s'han d'amagar encara que sigui un contrasentit, perquè es veuen malgrat no existir oficialment. Ara, lo dels ous, compte amb els grangers que en tenen molts, els poden acusar de terroristes gallinacis. No acaba de quedar clar si es castigarà igual llençar ous als senyors polítics de la reunió del G20, si s'encerta o no; diu la policia que 'serà considerat com una activitat il·legal que siguin usats per apuntar als membres de les delegacions', però si els hi llencen, suposo serà més greu la falta, i si encerten, suposo que aniràn directes a Guantánamo. Tampoc queda clar, si els ous prohibits són només els de gallina, o tots, com els d'estruç o de guatlla, i entenc que la prohibició no afectaria en principi als tomàquets que van bé per llençar i fan un fort impacte també, encara que no tant com els dels ous. Vaja, que tot plegat és un joc d'ous.

I és que els dèspotes ignorants i imbècils, ens han crescut i són encara més estùpids del que preveia Chamfort.