ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimecres, 3 de setembre de 2014

L'ALCALDE QUE VA ESCRIURE UNA CARTA A DÉU


El senyor de la foto es diu Giovanni Calabrese, i és l'alcalde de Locri, un dels pobles amb més màfia d'Itàlia. Desesperat per la manca de responsabilitat dels funcionaris públics de la seva ciutat li va escriure una carta a Déu, demanant-li que acabi acabi amb l'absentisme laboral.

Segons ha informat el diari 'Repubblica', Giovanni Calabrese va mostrar la seva preocupació perquè dels 125 treballadors municipals que hi ha, "només 20 o 25" van a treballar.

"Jesucrist, em dirigeixo a tu, en última instància, no sabent ja a qui més dirigir-me. Amb gran deferència invoco la teva divina ajuda per resoldre aquest antic problema que ens afligeix ​​[...] T'ho prego, fes que treballin ", va implorar l'alcalde.

Calabrese va decidir demanar el "miracle", després d'haver denunciat als seus funcionaris per diverses advertències disciplinàries; però ells s'excusen amb certificats mèdics. Les raons que argumenten els infractors són malalties que van des de la depressió, mal de columna, impossibilitat d'estar en peus massa hores o la incapacitat física per desenvolupar treballs pesats.

No sé, Jesucrist em sembla que encara no és Déu, vindria a ser com el príncep Felip fins fa quatre dies, i molt em temo que Déu no pensa pas abdicar del càrrec, malgrat raons de pes no li faltarien. O sigui que aquest sant varó d'en Calabrese ha errat al adreçar la seva carta demanant el miracle, poc li podrà fer Jesucrist. I és que, ben mirat, si de 125 treballadors municipals 25 treballen, estàn més o menys en la mitjana del sud d'Europa, entre altres consideracions per què Locri que té uns 13.000 habitants, i amb menys de la meitat dels funcionaris en tindria prou i de sobres, o sigui que no cal que es queixi el Sr. Calabrese i s'aculli al 'mal de muchos consuelo de tontos', de fet, algú que escriu una carta a Déu ja camina per aquests viaranys.
« PREV
NEXT »

8 comentaris

 1. Locri te una lacra, pero no es sólo Locri...

  ResponElimina
 2. Aquesta és la carta ridícula que haria d'escriure el Mas un cop s'adoni que la Generalitat és un desastre absolut. Mare meva! Que els dissolguin d'una vegada i que ens intervingui la Merkel!

  ResponElimina
 3. Dispensa Lluís, però la Merkel si que és inútil amb la seva política nefasta que porta Europa a la recessió, Mas i la Generalitat son simples gestors d'una petita gestoria que administren molt malament pero que no ens afecta massa, donada la seva poca capacitat de gestió, si és cert que aquesta poca que tenen la gestionen amb el cul, més o menys com els seus antecessors i els antecessors dels seus antecessors. Amén

  ResponElimina
 4. suposo que el que pretén, es cridar l'atenció Miquel. Tan beneit no deu ser.

  ResponElimina
 5. No és el primer polític que s'encomana a Déu, oi?

  ResponElimina
 6. LORETO, si ho dius pel Conseller Baltasar quan lo de la sequera, es va encomanar a la Moreneta que és molt nostrada, i a més a més, li va funcionar.

  ResponElimina
 7. En mi pueblo, en Enero se hablaba de quitar al médico que pasa consulta a diario porque no habia medios economicos y tal... cuatro meses más tarde, seis empleados municipales nuevos, dos paga la Di puta cion, dos el gobierno central y dos esta entelequia que llaman autonomia a media jornada y por seis meses (por eso ha bajado el paro), ¿No habia para medico y tres meses más tarde seis que no trabajan?. De los seis tres estan de baja, ojo, dos no hacen nada y solo trabaja realemente un chico joven. ¿Sabes lo que me dijeron dos de ellos al SEGUNDO DIA de trabajo? como no me van a renovar... imagino que si les cojen fijo, diran para lo que me pagan... El alcalde de mi pueblo, ni esta , ni se le espera...

  ResponElimina
 8. lo que yo digo, aún tendria estar contento este alcalde que le trabajen más o menos entre 20 y 25.

  ResponElimina