El senyor de la foto es diu Giovanni Calabrese, i és l'alcalde de Locri, un dels pobles amb més màfia d'Itàlia. Desesperat per la manca de responsabilitat dels funcionaris públics de la seva ciutat li va escriure una carta a Déu, demanant-li que acabi acabi amb l'absentisme laboral.

Segons ha informat el diari 'Repubblica', Giovanni Calabrese va mostrar la seva preocupació perquè dels 125 treballadors municipals que hi ha, "només 20 o 25" van a treballar.

"Jesucrist, em dirigeixo a tu, en última instància, no sabent ja a qui més dirigir-me. Amb gran deferència invoco la teva divina ajuda per resoldre aquest antic problema que ens afligeix ​​[...] T'ho prego, fes que treballin ", va implorar l'alcalde.

Calabrese va decidir demanar el "miracle", després d'haver denunciat als seus funcionaris per diverses advertències disciplinàries; però ells s'excusen amb certificats mèdics. Les raons que argumenten els infractors són malalties que van des de la depressió, mal de columna, impossibilitat d'estar en peus massa hores o la incapacitat física per desenvolupar treballs pesats.

No sé, Jesucrist em sembla que encara no és Déu, vindria a ser com el príncep Felip fins fa quatre dies, i molt em temo que Déu no pensa pas abdicar del càrrec, malgrat raons de pes no li faltarien. O sigui que aquest sant varó d'en Calabrese ha errat al adreçar la seva carta demanant el miracle, poc li podrà fer Jesucrist. I és que, ben mirat, si de 125 treballadors municipals 25 treballen, estàn més o menys en la mitjana del sud d'Europa, entre altres consideracions per què Locri que té uns 13.000 habitants, i amb menys de la meitat dels funcionaris en tindria prou i de sobres, o sigui que no cal que es queixi el Sr. Calabrese i s'aculli al 'mal de muchos consuelo de tontos', de fet, algú que escriu una carta a Déu ja camina per aquests viaranys.