Portem amb el pare tota la tarda de metges, primer al Casal amb la podóloga, després al CAP i d'allí la doctora me l'ha enviat a Urgències del Parc Taulí, on el tinc ara fins saber d'aci a un parell d'hores si se'l queden o me'l puc endur a casa. En principi pateix una insuficiencia respiratoria i com el pare és asmàtic, la doctora s'ha volgut curar en salut. 
Consti que ell no hi volia anar, no pel fubtol - que també - no hi volia anar perquè sap que si arribes a urgencies (és al nivell 2 box 41) a les 7 de la tarda, no només no veuràs el futbol, sinó que no et donaran sopar, i aixó és el que el tenia preocupat.

L'he convençut però i allí el tinc aparcat a l'espera de les analítiques...

Quan al titol de l'escrit, és que he comprovat que al Parc Taulí tenen un sistema infalible per saber si algú que va allí té l'ebola. A tots els que van a recepcio per ingressar a urgències o per requerir qualsevulla informació, la infermera li pregunta: ha estat fora d'Espanya ultimament?. Li anava a contestar a la senyoreta quan m'ho ha preguntat a mi, que en aquesta tasca estàn uns quants aquí, d'estar fora d'Espanya, però com el sentit de l'humor m'ha semblat no era el seu fort, m'he limitat a contestar que no. Ara, com a protocol de prevenció, és una manera senzilla i pràctica de detectar a qualsevol infectat. Marededéu!