ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

PROTOCOL PER L'EBOLA


Portem amb el pare tota la tarda de metges, primer al Casal amb la podóloga, després al CAP i d'allí la doctora me l'ha enviat a Urgències del Parc Taulí, on el tinc ara fins saber d'aci a un parell d'hores si se'l queden o me'l puc endur a casa. En principi pateix una insuficiencia respiratoria i com el pare és asmàtic, la doctora s'ha volgut curar en salut. 
Consti que ell no hi volia anar, no pel fubtol - que també - no hi volia anar perquè sap que si arribes a urgencies (és al nivell 2 box 41) a les 7 de la tarda, no només no veuràs el futbol, sinó que no et donaran sopar, i aixó és el que el tenia preocupat.

L'he convençut però i allí el tinc aparcat a l'espera de les analítiques...

Quan al titol de l'escrit, és que he comprovat que al Parc Taulí tenen un sistema infalible per saber si algú que va allí té l'ebola. A tots els que van a recepcio per ingressar a urgències o per requerir qualsevulla informació, la infermera li pregunta: ha estat fora d'Espanya ultimament?. Li anava a contestar a la senyoreta quan m'ho ha preguntat a mi, que en aquesta tasca estàn uns quants aquí, d'estar fora d'Espanya, però com el sentit de l'humor m'ha semblat no era el seu fort, m'he limitat a contestar que no. Ara, com a protocol de prevenció, és una manera senzilla i pràctica de detectar a qualsevol infectat. Marededéu!

Publica un comentari a l'entrada

10 Comentaris

  1. Se necesita más contudencia, tipo:
    ¿Tienes el ébola?
    Eso si es un protocolo

    ResponElimina
  2. Ostras...
    Ultimamente "el pare" ha tenido varias recaídas, pero me hace gracia que piense en la cena. Eso es bueno.
    En cuanto a lo del ébola, me parece triste, por no decir algo más fuerte.

    Salut...

    ResponElimina
  3. que portava guants, mascareta, i aquell tratje d'anar a la lluna? si no el portava perque t'ho pregunta? que és tonta?

    Espero que ja sigui a casa i que es millori.

    Petons.

    ResponElimina
  4. Temujin, eso pensé, o preguntar si tienes fiebre, pero prefierieron usar la subtilidad, eso de: 'ha estado usted fuera de España ultimamente'. Imagina si se lo preguntan a Junquerascu otros.. ya quisiera ya señorita estar fuera de España pero no nos dejan. Ingresado y en cuarentena por sospechoso de ébola.

    ResponElimina
  5. Miquel, com té asma de tan en tatn es tapa i L'HAN D'INGRESSAR un parell de dies, si no hi ha res de nou, aquesta tarda ya me l'enduré a casa.

    ResponElimina
  6. Gemma, era la noia de recepció de urgències que ni tan sols portava el cabells recollits, anava a melena suelta.

    ResponElimina
  7. Mare de Déu, Senyor! Cada dia em refio menys dels metges i la resta de professionals implicats en el tema però de vegades no tens més remei que anar-hi a parar.

    Que es millori el teu pare!

    ResponElimina
  8. Francesc, desitjo que el teu pare pugui anar a sopar a casa ben aviat. Els sopars dels hospitals són horrorosos.

    ResponElimina
  9. fan el que poden Julia, però en unes condicions gens favorables.

    ResponElimina
  10. Josep, en té per un parell de dies, de moment me l'han trasladat a l'Aliança.

    ResponElimina