ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 27 d’octubre de 2014

SIMPLES LLADREGOTS SIMPLES

"Informen els habitualment desinformadors i manipulats mitjans, que agents de la Guàrdia Civil han detingut l'ex secretari general... del PP de Madrid, Francisco Granados, en una operació contra la corrupció, segons han confirmat fonts de la investigació. L'Institut Armat està registrant diversos ajuntaments, entre ells els de Valdemoro, on Granados va ser alcalde de 1999 a 2003, Móstoles, Parla i Collado-Villalba, a Madrid. Imatges 5 Fotos L'anomenada 'Operació Púnica' la dirigeixen la Fiscalia Anticorrupció i el jutjat d'instrucció número sis de l'Audiència Nacional, en mans del magistrat Eloy Velasco. Fonts de l'operació han confirmat a 20minutos que ja s'ha detingut 51 persones a Madrid, València, Lleó i Múrcia. Entre ells es troben el president de la Diputació de Lleó, el també popular Marcos Martínez, i els alcaldes de Valdemoro, José Carlos Boza (PP), i de Parla, José María Fraile (PSOE), així com els de Collado Villalba, Agustín Juárez (PP); Casarrubielos, David Rodríguez (PP), Serranillos de la Vall, Antonio Sánchez (Unió Demòcrata Madrilenya), i Torrejón de Velasco, Gonzalo Cubas (PP). També hi ha l'empresari David Marjaliza, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació." 

Calma, que ningú pateixi ni es preocupi per aquesta bona gent, no els hi passarà res (a ells), ara, compte amb el jutge que ha ordenat aquestes detencions, aquest si que ja ha begut oli, com Garzón o Elpidio Silva, i Ruz que té tots els nùmeros de ser esborrat del paisatge. I no desapareixen sota una capa de formigó en una autopista perquè no tenen els fatxendes el que s'ha de tenir i si té la mafia, que si nó aquí estarien els tres jutges, sota la M-30. 
I és el que més fot, almenys, els de la mafia italiana, tenen unes normes sagrades de conducta i una certa dignitat i estil, que aquests ni això. Són simples i vulgars lladregots simples, ni a tril·leros arriben. Bé, potser Rodrigo rato si. S'ha de dir en descàrrec seu - i que ningu s'autoenganyi - que la majoria de nosaltres fariem el mateix que ells en les seves circumstàncies.
« PREV
NEXT »

11 comentaris

 1. DONCS MIRA,JO ESTIC PENSAN,QUE POTSER TOT PLEGAT ES "UN DUELO EN OKEY-GENOVA"...

  ResponElimina
 2. no m'estranyaria Oliva, Soraya mana molt i està neta, en principi.

  ResponElimina
 3. OLIVA no va equivocada
  Barcenas canta porque hay un pacto. A él no le tocan la pasta que tiene fuera, le hacen estar un par de años en la trena pero a cambio ha de tirar del hilo...y funciona.
  La Marianita se la tiene jurada a la misss Cospedal y por supuesto al la Esperanza y la primera está acojonada, pero a la segunda la pillan por sus ayudantes...Al tiempo.
  Por cierto, doble contra sencillo que la Santamaría se presenta para presidenta en las próximas...

  ResponElimina
 4. No nos olvidemos que la Santamaría también lleva los servicios secretos , y sabe lo inimaginable..como lo de la tarjeta blac de blacs brt nature del rey que le dió Mario Conde con cargo a una oficina de Navarra...con derecho a equivocarse , pero sin dar explicaciones.

  ResponElimina
 5. Això són mig milió de vots més per a "Podemos" i aviat tindran majoria absoluta. Si és una batalla interna del Pp que s'ho facin mirar, perquè ara ja és el "sistema" el qui peta. Tal com diu en Cayo Lara, el PP haurà de traslladar la seva seu al Jutjat.
  I a Convergència que es vagin preparant, perquè els està a punt de passar una cosa semblant.

  ResponElimina
 6. el rei (l'exrei) és intocablde Miquel, o no?

  ResponElimina
 7. i si guanya `Podemos Lluís...que? no veig que tinguin estructura ni tot el necessari per governar.

  ResponElimina
 8. Fixa't però, que la cosa s'ha anat perfeccionant, ja no es allò d'en Julián Muñoz i la Pantoja amb bosses d'escombraries plenes de bitllets...

  ResponElimina
 9. Menuda tropa de sinvergüenzas, Podemos es un partido necesario, pero en la oposicion, ojo..

  ResponElimina
 10. no Gemma, ara ho fan via telemàtica o dins bolsos de Vuitton...

  ResponElimina
 11. PODEMOS no deja de ser un accidente temporal inconsistente, y sinó al tiempo, lo cual no quiere decir que les vote mucha gente desengañada de todo esta primera vez, luego ya verás, como todos....

  ResponElimina