"Informen els habitualment desinformadors i manipulats mitjans, que agents de la Guàrdia Civil han detingut l'ex secretari general... del PP de Madrid, Francisco Granados, en una operació contra la corrupció, segons han confirmat fonts de la investigació. L'Institut Armat està registrant diversos ajuntaments, entre ells els de Valdemoro, on Granados va ser alcalde de 1999 a 2003, Móstoles, Parla i Collado-Villalba, a Madrid. Imatges 5 Fotos L'anomenada 'Operació Púnica' la dirigeixen la Fiscalia Anticorrupció i el jutjat d'instrucció número sis de l'Audiència Nacional, en mans del magistrat Eloy Velasco. Fonts de l'operació han confirmat a 20minutos que ja s'ha detingut 51 persones a Madrid, València, Lleó i Múrcia. Entre ells es troben el president de la Diputació de Lleó, el també popular Marcos Martínez, i els alcaldes de Valdemoro, José Carlos Boza (PP), i de Parla, José María Fraile (PSOE), així com els de Collado Villalba, Agustín Juárez (PP); Casarrubielos, David Rodríguez (PP), Serranillos de la Vall, Antonio Sánchez (Unió Demòcrata Madrilenya), i Torrejón de Velasco, Gonzalo Cubas (PP). També hi ha l'empresari David Marjaliza, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació." 

Calma, que ningú pateixi ni es preocupi per aquesta bona gent, no els hi passarà res (a ells), ara, compte amb el jutge que ha ordenat aquestes detencions, aquest si que ja ha begut oli, com Garzón o Elpidio Silva, i Ruz que té tots els nùmeros de ser esborrat del paisatge. I no desapareixen sota una capa de formigó en una autopista perquè no tenen els fatxendes el que s'ha de tenir i si té la mafia, que si nó aquí estarien els tres jutges, sota la M-30. 
I és el que més fot, almenys, els de la mafia italiana, tenen unes normes sagrades de conducta i una certa dignitat i estil, que aquests ni això. Són simples i vulgars lladregots simples, ni a tril·leros arriben. Bé, potser Rodrigo rato si. S'ha de dir en descàrrec seu - i que ningu s'autoenganyi - que la majoria de nosaltres fariem el mateix que ells en les seves circumstàncies.