ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimarts, 28 d’octubre de 2014

'TODOS A LA CÁRCEL'


En la 'operacíon Púnica' (res a veure amb les guerres) d'ahir dilluns a Madrid, València, Lleó i Murcia i... que es va saldar amb 51 detinguts per la Guardia Civil, la majoria d'ells del Pp, Berlanga hi hauria xalat, de fet el nom de la operació de la benemérita podia haver estat 'Todos a la cárcel', seria més addient que púnica, que això de les guerres púniques ens agafa molt lluny.
Com apuntava ahir una companya, sembla que a Genova s'estàn passant comptes entre el clan dels joves advocats de l'Estat, amb Soraya Saenz de Santamaria al davant i la resta del partit,  l'ala Aznar-Fraga, que és a més, la més corrupta. Mariano estaria al mig, però com és l'home estàtic, ho aguanta tot i s'assabenta de poc, o aixó sembla.
Si el que pretén la Vicepresidenta és fer neteja, regenerar el partit, a fé que ho està aconseguint, ara bé, m'agradaria saber si ha calculat el risc de pèrdua de vots que pot representar tota aquesta corrupció de Gürtel, tarjas B, etc, per no ja les properes municipals, sinó per les següents generals, on es poden trobar que Podemos, tregui més vots que el Pp i el PSoE, i es crei una situació perversa de que o governen ells dos en coalició, segurament amb el suport de PNB i el que en quedi de CIu, o bé ho facin els altres amb el suport de Izquierda Unida que també pot pujar en vots.
Francament, no sé quina de les dues possibilitats em fa més por, bé a ser alló de triar entre Guatemala i Guatepeor, perquè no veig que Podemos estigui suficientment estructurat com a partit per Governar un país. 

De totes maneres, en tots aquests escàndols, a banda de Bárcenas, Matas i el Bigotes, els grans perjudicats han estat els Jutges Garzón i Silva. Si jo fos el jutge Ruz, estaria preocupat pel meu futur.
« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. Está todo tan podrido que ya nos estamos acostumbrabdo.
  Lo extraño es que nadie hable con esos dos tipos que NO han utilizado la tarjeta blac oroplusultra, con lo que lo extraño es lo que tendría que ser normal...

  ResponElimina
 2. Però com és que es gasten diners i saliva en les campanyes antifrau? el que han de fer és millorar els sous de tothom que sembla que no arribin a final de mes...

  Si això de les votacions serà delicat...

  Bon dia, Francesc, Miquel... :D

  ResponElimina
 3. Y los ERE de Andalucia que tambien querian quitarse a la juez.
  Bien visto, esto esta bien, se queda corto, muy corto porque apenas saldra el 1% de los robos y no se recuperara ni un euro, pero sirve de aviso a "navegantes". En este pais hay demasiada gente con profesion "la politica" y la politica debe ser vocacional no profesional en gran medida, o eso creo yo.
  Lo que más me jode es que a muchos de estos se les llenaba la boca con la palabra politica, regenaracion y demas sandeces. Es tan sencillo como hacer su trabajo, pero parece que les cuesta...
  Te has olvidado de UPYD, ejemn, ejem y se que Rosa Diez te pone...

  ResponElimina
 4. Es cert Miquel, n'hi ha dos o tres que no les varen fer servir, fins i tot varen donar els cognoms, però no ho recordo.

  ResponElimina
 5. tot es teiatru Gema i del dolent, hipocresia i fariseisme cristià.

  ResponElimina
 6. i Pujol, Temujin, yo me refería solo a los saraos del PP.
  En cuanto a UPyD algo saldrá ganando, aunque Ciutadans en Catalunya y Podemos en toda España le puede aguar la fiesta, si no lo han hecho ya.

  ResponElimina