Dimarts passat, Florentino Pérez va cobrar els 1.350 milions que el Govern va aprovar concedir-li com a indemnització per renunciar a la concessió del magatzem de gas Castor. Tres dies abans que s’acabés el termini fixat pel reial decret aprovat fa poc més d’un mes per fer efectiva la indemnització, Escal UGS ja té els diners a la butxaca. Així ho ha informat avui l’empresa de Florentino, ACS, que és propietària del 66% d’Escal UGS, a la Comiissió Nacional del Mercat de Valors.

La informació aportada per ACS avui en un informe de resultats, concretament en un apartat on informa de l’aprovació del reial decret i del seu contingut, exposa que “la compensació a Escal UGS per la inversió realitzada en el projecte (€ 1.350,7 milions ha estat abonada el passat 11 de novembre”.

Fins aqui tot correcte, atès el contracte signat entre ACS (Florentino) i el Govern de ZP, contemplava aquesta indemnització en cas que s'haguessin d'aturar les obres, però hi ha coses, aspectes que s'haurien de considerar, com que ACS era conscient de les conseqüencies de les perforacions del disposits de gas, nomès cal veure el cinisme en que ho negava l'èsser superior' per tenir-ne consciència. Con inconscient va ser una vegada més José Luís Rodriguez Zapatero en acceptar aquesta clàusla.

Sorprèn també la celeritar del Govern de Forrest Mariano en pagar els diners a ACS (Flofrentino), no s'ha donat pas la mateixa presa en altres indemnitzacions a pagar que porten anys i panys encallades i són tantes que no cal ni detarllar-les, prou ho saben els afectats, com per exemple, els de la presa de Tous, tots els estafats de les preferents de Bakia and others, o la paralització de les indemnitzacions de la Thalidomila, que no ho havia de pagar el Govern però com si ho hagues de fer, la connivència és manifesta. 
I és que aquest Govern de Forrest Rajoy, viu instal·lat en una ineficiència i prevaricació permanent, que llevat del dret de Monago (perdó, del dret de cuixa) ens retorna a l'Edat Mitjana. Serfs que som, a pagar i a callar que qui mana és el Sr. feudal del castell.