El més de novembre de 2010 vaig publicar aquest escrit sobre Obama titulat yes we desencant. on ja es veia als dos anys del seu mandat que no havia complert gairebé cap de les promeses electorals que tant havien il·lusionat a la gent, vanament il·lusionat, que la gent també a vegades ho creu tot i Obama és un President exactament igual als anteriors tant en la part positiva com en la negativa. Guantánamo segueix ple d'innocents torturats, retinguts sense cap dret legal i seguirà així per més temps. Obama s'ha posat en guerres inútils com els seus predecessors i tampoc ha estat capaç d'arreglar el problema de la sanitat dels ciutadans dels Estats Units. Però això no ens hauria de sorprendre, és lo normal, lo que realment esperaven d'ells els qui ja saben de que va tota aquesta comèdia de la democràcia. A Espanya tenim un President del Govern que té imputats o assenyalats per la Justicia a tres extresorers, els quals han admès que hi havia una caixa B al seu partit, el Partit Popular, i ell diu que no en sap res de cap caixa B i és queda tan ample. Mentre, a Podemos comencen a produdïr-se esquerdes en la honorabilitat d'algun dels seus membres destacats, i el paripè Mas Junqueras frega ja el patetisme, mentre IU va directe al seu suïcidi polític.

A Espanya tenim un President del Govern que té imputats o assenyalats per la Justicia a tres extresorers, els quals han admès que hi havia una caixa B al seu partit, el Partit Popular, i ell diu que no en sap res de cap caixa B i és queda tan ample.  Mentre, a Podemos comencen a produdïr-se esquerdes en la honorabilitat d'algun dels seus membres destacats, i el paripè Mas Junqueras frega ja el patetisme, mentre IU va directe al seu suïcidi polític.

Tota aquesta previa té a veure en que poc s'ha de confiar en Syriza, en la gestió que pugui o li deixin fer; de moment ja se'ls està criticant perque al seu Govern no hi ha cap dona. Perquè n'hi ha d'haver? potser no n'hi ha de prou vàlides, això de la paritat és una bestiesa de cara a la galeria que fa que després hi hagi ministres com Fátima Bañez o alguna anterior del PSOE que més que capacitades pel càrrec són discapacitades, però com ha d'haver-hi paritat, patam! ja té les han col·locat. Han o haurien de ser ministres els més válids per a cada Ministeri, prescindint del seu sexe.

Resumint, jo no em faria cap il·lusió amb Syriza i menys encara amb Podemos; a aquests savis no els coneixem, i als altres (els bojos) si, i com aquests savis, quan toquin poder seràn tambè casta i per tant es comportaran com els altres, millor seria deixar-ho estar i, o no votar, votar en blanc, o fer-ho als bojos coneguts de tota la vida, cadascú als seus. O això,  o cremar la barraca....