DE PROHIBIR ELS FLORETES


La presidenta de l'Observatori contra la Violència de Gènere demana que s'eradiqui el piropo, Ángeles Carmona afirma que és una "invasió a la intimitat de la dona".  La presidenta de l'Observatori contra la Violència de Gènere del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Ángeles Carmona, ha assegurat que el piropo suposa una invasió a la intimitat de la dona, i per això ha defensat la importància d'eliminar-lo, encara que sigui afalagador.

"El piropo ha estat sempre permès i s'ha assumit com una cosa normal, però el cert és que suposa una invasió a la intimitat de la pròpia dona perquè ningú té dret a fer un comentari sobre el seu aspecte físic", ha indicat Carmona en una entrevista a RNE.

La presidenta de l'Observatori ha recordat que a ciutats com el Caire les dones van amb auriculars i taps "per no sentir els comentaris d'aquesta mena i encara que siguin bonics, bons i agradables i siguin actituds absolutament permeses en la nostra societat, han de ser eradicades i hi ha d'haver molt més respecte per la imatge de la dona".

És el acabose, el desideratum, prohibit prohibir les prohibicions a els floretes, que és com es diuen en català els 'piropos' de tota la vida, que ben galants n'hi ha, i altres no tant.  Que no és preocupi l'Àngeles que de part meva o de les meves parts no rebrà ni un piropo ni una floreta, però aquesta senyora tan ben posada s'ho hauria de fer mirar, la seva capacitat de gestionar la bestiesa fins i tot a mi que no em sorpen ja res, m'ha sobtat. O sia, que el 'piropo' envaeix la intimitat de la dona; qui m'ho havia de dir, quantes intimitats haurè envaït al llarg de la meva vida? ja em veig a venir que d'un moment a l'altre em vindràn a detenir els sequaços del mossén per envaïdor reiterat d'intimitats de senyores, senyoretes i iaies que són la meva especilitat. 
Déus, com es pot ser tan idiota!. Deixem que parli Einstein que ho va definir molt bé: hi ha dues coses que són infinites: l'Univers i l'estupidesa humana; però no n'estic segur del tot sobre l'Univers.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Le sobra tiempo para perderlo en tonterías.

  ResponElimina
 2. si Miquel, pero cobrando ¡eh! cobrando, religiosamente cada mes, eso si.

  ResponElimina
 3. La señora esta esta de muy buen ver y parece "limpia"... lo que asusta es el nombre de la organizacion:
  Observatorio contra la Violencia de Género del Consejo General del Poder Judicial....Siempre me he preguntado cuantos observatorios de este tema hay en España y a que se dedican ...
  Los rurales decimos: "MOZA,,, ASOMATE AL VENTAN.... QUE TE ECHO UN PALABRO.." que las seduce much...

  ResponElimina
 4. Daniel, asi no ligarias con ella ni de coña.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada