La presidenta de l'Observatori contra la Violència de Gènere demana que s'eradiqui el piropo, Ángeles Carmona afirma que és una "invasió a la intimitat de la dona".  La presidenta de l'Observatori contra la Violència de Gènere del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Ángeles Carmona, ha assegurat que el piropo suposa una invasió a la intimitat de la dona, i per això ha defensat la importància d'eliminar-lo, encara que sigui afalagador.

"El piropo ha estat sempre permès i s'ha assumit com una cosa normal, però el cert és que suposa una invasió a la intimitat de la pròpia dona perquè ningú té dret a fer un comentari sobre el seu aspecte físic", ha indicat Carmona en una entrevista a RNE.

La presidenta de l'Observatori ha recordat que a ciutats com el Caire les dones van amb auriculars i taps "per no sentir els comentaris d'aquesta mena i encara que siguin bonics, bons i agradables i siguin actituds absolutament permeses en la nostra societat, han de ser eradicades i hi ha d'haver molt més respecte per la imatge de la dona".

És el acabose, el desideratum, prohibit prohibir les prohibicions a els floretes, que és com es diuen en català els 'piropos' de tota la vida, que ben galants n'hi ha, i altres no tant.  Que no és preocupi l'Àngeles que de part meva o de les meves parts no rebrà ni un piropo ni una floreta, però aquesta senyora tan ben posada s'ho hauria de fer mirar, la seva capacitat de gestionar la bestiesa fins i tot a mi que no em sorpen ja res, m'ha sobtat. O sia, que el 'piropo' envaeix la intimitat de la dona; qui m'ho havia de dir, quantes intimitats haurè envaït al llarg de la meva vida? ja em veig a venir que d'un moment a l'altre em vindràn a detenir els sequaços del mossén per envaïdor reiterat d'intimitats de senyores, senyoretes i iaies que són la meva especilitat. 
Déus, com es pot ser tan idiota!. Deixem que parli Einstein que ho va definir molt bé: hi ha dues coses que són infinites: l'Univers i l'estupidesa humana; però no n'estic segur del tot sobre l'Univers.