Artur Mas ha arribat a les quatre d'aquesta tarda a la comissió sobre el Frau i la Corrupció, la comissió Pujol, s'hi ha estat pràcticament cinc hores i n'ha sortit pràcticament indemne. En un to tranquil ha negat per activa i per passiva tenir coneixement de les irregularitats de les que s'acusa al seu partit amb el cas Palau, de les activitats econòmiques de la família Pujol Ferrusola,  dels diners que l'expresident de la Generalitat tenia amagats en un compte a l'estranger i del compte del seu pare a  Lichtenstein. “Jo només responc pels meus comptes i els de la meva dona”, ha sentenciat per aclarir quin seria el seu posicionament en la compareixença. Els grups han estat contundents però correctes en la forma llevat d'Alícia Sánchez Camacho que ha trencat la norma no escrita de respecte institucional.

No m'el crec, simplement, perque dona la sensació que ell passava per allí i no veia res ni s'assabentaba de res, però no importa, la patoleia parlamentaria ha fet una intervenciò tan minsa, tan desangelada, tan poc profesional, que o no donen per a més, o simplement s'han limitat a cumplir un tramit obligat i a sortir-se del malpás com han pogut. Malament quan saps que el President del Govern del teu país menteix, i menteix sobre varies questions que es obvi que ho fa i que en sap molt més, i ningú de la oposició és capaç de fer-lo confessar ni agafar-lo en cap renunci, no Sanchez Camacho que ni sabia a qui s'adreçava (li ha dit Sr. Pujol en una ocasió), que això de Blanes només és un error de la naturalesa política, sinó la resta de parlamentaris.

Curiós com aquí, ningú coneixia Millet-Montull, de la Rosa, els tripijocs dels fills de Pujol, o la contaminació per contacte amb Prenafeta o Macià Alavedra. Ningú, vol dir Artur Mas i Gavarró, ningú per a mi a partir d'avui en que ha mentit, i ho ha fet conscientment, i consti que estic gairebè segur que ell no se n'ha aprofitat de la situació a nivell personal gens ni mica, en aquest sentit gairebé posaria la ma al foc per ell, però millor no fer-ho, si ha mentit en unes coses o pot fer tambè en altres. Per que aquesta tarda, el Sr.Mas, o ha mentit, o es un idiota que no s'assabenta de res del que passa i passaba al seu voltant, i la segona possibilitat la descarto per inversemblant.

Que ningu es sorprengui de tot el paripé d'aquesta tarda, les comissions parlamentaries varen estar creades ja al segle passat precisament per que no s'aclaris res, i menys encara les comissions que cobren tots els partits que poden fer-ho per finançar-se, que d'això es tracta. Ah! i és més d'un 3%.... Oi senyor Mas?.