LA SÍNDROME DEL CAP DE SETMANA

Semblava que en jubilar-me el concepte dissabte, diumenge, cap de setmana, desapareixería engolit per la rutina de la resta de dies tots avorridament iguals, però nomès ho semblava; no he aconseguit abstreure'm del concepte cap de setmana, malgrat ser tot els dies igual de monòtons,  forçat és cert per les limitacions que em suposa tenir al pare a casa i en l'estat en que està de total dependencia.

Deia Francesc Cornado en un comentari fa temps: 

Els diumenges a la tarda, són d'una tristor absoluta, és el moment que aprofiten alguns escriptors afeccionats per a fer les seves incursions literàries submits en una atmòsfera conpungida i pesarosa. Jo crec que som molts els qui detestem els diumenges a la tarda, crec que aplegats podriem arribar a constituir una germandat.

I aixì és, se suposa que hauria d'haver-me habituat a que dissabte i diumenge són uns dies més de la setmana, exactament igual que els altres (el dilluns si que l'he superat i és un dia més), però no, i no ho acabo d'entendre, encara que una de les explicacions podria ser que aquest aparell apagat que es veu a la dreta del PC, roman encés tot el cap de setmana o gairebe, perque pràcticament a qualsevol hora del matí migdia o tarda, fan futbol i al pare és l'ùnic que li agrada mirar, mentre que jo ho escolto, o com sordeja prou, poso música. No deixa de ser curiós, que jo, que ni els partits del Barça miro (de reüll els gols i alguna jugada), atès`prefereixo escoltar-los per la ràdio, m'hagi d'empassar tants partits els caps de setmana.
Sigui per aquests motius o per altres que desconec, la realitat és que tot i estar jubilat segueixo patint la síndrome del cap de setmana, que hi farem!
Comparteix:  

Comentaris

 1. T'entenc, per això miro de tenir tots els dies ocupats, perquè el cap de setmana sigui cap de setmana, de descans.
  Per cert, des que em vaig divorciar del futbol sóc molt més feliç. Creume que ni miro resultats ni m'importen posicions.
  Salut

  ResponElimina
 2. Jo és que a penes miro la tele Miquel, però al pare és la única cosa que el distreu.

  ResponElimina
 3. Eso te pasa por ir a misa los domingos y fiestas de guardar.. ejem, ejem..

  ResponElimina
 4. a lo mejor es por eso, pero es que tengo a la vecina del piso de abajo que va a misa cada domingo y le sucede lo mismo que a mi.
  Ojo con lo que has publicado, a ver si tendrás que pasarte a wordpress.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada