No tothom és capaç d'avorrir-se, el tedi exigeix una predisposicio personal, tenir imaginació, no és fàcil saber avorrir-se, i us ho diu un que ja va nèixer avorrit, i continúa igual gairebè setanta anys després. 
L'avorriment no deixa de ser una de les caracterìstiques d'una vida raonable i comoda, per això hi ha una certa tendencia a distreure's amb tot alló que signifiqui sortir-se de les regles del joc.
I, l'avorriment, en el cas d'una societat superficial i decadent ens porta a situacions estranyes i paradoxals.
Actualment tenim d'una banda als hipsters de llarga barba i descuidadament molt cuidats, altres que en canvi han decidit no rentar-se els cabells per no se què dels xampus ue es veu perjudiquen; altres, en aquest cas fémines, que no es depilen les aixelles i se les tenyeixen del mateix color que el cabells del cap, i llegexio avui que la ultima moda entre le avorrides dones d'aquesta societat avorrida i decadent es afaitar-se, amb la mandra que em fa a mi fer-ho i a elles es veu que els hi abelleix. 

 Tots aquests comportaments (tendencies en diuen ara) no auguren res de bo, és el començament de la fi. Penseu que la majoria dels imperis varen acabar caient per culpa de l'avorrimient que va portar al seus ciutadans a l'adocenament.