M'ha sortit un títol bonic i cridaner per l'escrit, ideal, si tenim en compte que del que es tracta és de parlar de sexe. Això del sexe, del fornici, de la còpula és molt antic, tant, que fixeu-vos que la història o fins i tot la Biblia que tot ho documenten i expliquen, no mencionen qui varen ser els homínids (de sexe masculí i femení o altri), que varen fornicar per primera vegada, per què a la naturalesa en tot hi ha una primera vegada, ni sabem tampoc qui va ser l'homínid ancestral que va patir el primer gatillasso, o quan se'ls va ocòrrer practicar la primera felació, o el 70 que és igual al 69 però amb el dit al rulé. Són aspectes que em preocupen atès vol dir que no sabem el més important dels nostres orígens com a espècie, llevat que lo d'Adam i Eva fos cert, que em fa l'efecte que no....

Aquest homínid fornicador ha declinat molt, cada vegada es veu que té menys espermatozoos, i les dones comencen a passar d'ell, atès ja no el necessiten, i aquest homínid sobre tot a partir de certa edat en que el sexe ja no és la part mes important de la seva vida, es refugia en les drogues legals que li recepten uns capsigranys amb bata blanca i omeprazol per protegir-se d'aquestes drogues pastilleres que potser no els curen però els hi agrada prendre-se-le's, i quantes més millor, per això hi ha l'omeprazol, el soma de l'estomac.

afegitó: buscant una foto per aquest escrit he descobert que el titol de 'sexe drogues i omeprazol' a algú ja se li habia ocorregut abans que a mi. I és que  ja està tot inventat. I és que es veu que l'omeprazol no es gaire bó, i pot provocar disfunció erèctil, clar que a certa edat, no crec que aquesta disfunció preocupi massa als homínids pastilleros.