El ple del Congrés ha aprovat definitivament tres de les lleis més polèmiques del mandat de Rajoy: la reforma del Codi Penal, que inclou la presó permanent revisable, la Llei de seguretat ciutadana que tipifica com a infracció les manifestacions no comunicades davant institucions com el Congrés, el Senat i els Parlaments i també el pacte antijihadista, que inclou referències a la presó permanent revisable i tipifica la "subversió de l'ordre constitucional" com a terrorisme. El PP s'ha quedat sol a l'hora d'aprovar les dues primeres normes -que tota l'oposició ha criticat durament- i ha comptat amb el suport del PSOE en matèria antijihadista.
Per a persones no versades en eufemismes, presó permanent revisable, vol dir en realitat que el Govern del Sr. Rajoy pot condemnar a cadena perpetua per raons polítiques a qui li sembli, vegis ja abans d'aquesta llei el cas d'Arnaldo Otegi, que és a la presó per que si, per cuyong, per ous, per que els surt de la punta del carall, i és que ells són aixi, els primers demòcrates franquistes feixistoides, clar que són fills de qui són, començant pel Ministre de l'Interior, o la vice-presidenta, o altres d'aquest oneros govern espanyol, els reis, els especialistes en coartar i tallar les llibertats dels ciutadans que ja no podran protestar cap de les seves arbitrarietats, tot, això si amb la llei a la mà i pel nostre bé. 
I no deixa de ser curios que sent aquest Govern el que està fent una subversió permanent de l'ordre constitucional, ell mateix aprovi aquesta llei. El que no se si aquesta llei, l'han aprovat amb A o amb B, ai, innocent de mi, que el Pp no es financia amb B des de fa 18 anys de quan el cas Naseiro, que això són invencions de la premsa canallesca i algun jutge defenestrat, o com el cas de Ruz a punt de ser-ho. En aquest pais, no se com s'ho fan, pero ja des del cas Naseiro, al Pp, tots els seus tripijocs economics il·legals, sempre els prescriuen en el moment oportú, però hi són, i nosaltres sabem que hi són, els qui no ho saben o no ho volen saber són els qui encara els donen el seu vot, no ens ha de sorprendre gens tampoc, tambè donen molts vots al PSoE els seus com s'ha vist a les últimes andaluses. I és que no hi ha res més gregari i equivocat que el votant espanyo, i per suposat, el català.

El Congrés es diverteix mentre se'ns pixa a la cara, com afirmaria convençut Mohamed Jordi. I nosaltres els hi consentim.