UPyD, O LA FI DEL TONTO ÚTIL


Rosa Díez es resisteix des de Twitter: "No ha arribat el dia en què UPyD deixi de ser necessari". UPyD s'ha dividit després de la patacada electoral a Andalusia. Diversos dirigents de la formació magenta han dimitit de la direcció davant la falta d'explicacions per aquest daltabaix. També han demanat la retirada a Rosa Díez, que es resisteix a fer un pas enrere malgrat la situació del partit. "Encara no ha arribat el dia en què UPyD deixi de ser necessari", ha expressat la líder de l'organització fa unes hores, després que els membres de la seva direcció deixessin palesa la divisió interna.

UPyD, ha estat el tonto útil per certa premsa de Madrid afi al Pp, a la qual li va convenir activar i donar-li suport com a formació (no ha arribat a ser un partit), per pur interès contra el PSOE i els partits catalanistes, i clar, una formació, que no partit, que de fet la composen dues persones: Rosa i Deu, sense ideari polític, econòmic, social, sense res a aportar, nomès que Egpaña, Egpaña, Egpaña, i fer de tant en tant de mosca collonera, dura, el que decideixen que duri els què la van encastellar, que fins fa poc estàven donant suport a Ciutadans que tambè volen defenestrar ara que els ha sortit replicador, amb idees pròpies i llevant-els.hi escons, encara que cal dir que Ciutadans tampoc és un partit, és una formació diferent d'UPyD, al capdavant, hi ha algú llest, hàbil i intel·ligent.
La fi d'UPyD estava cantada des de l'aparició de Podemos i la pujada de Ciutadans, simplement, en la seva inconsistència, s'ha quedat sense espai i sense suport. Descansi en pau una formació que va voler haver estat un partit polític i no ho va ser i ni tan sols es quedarà en formació ..., diguem que es diluirà com llàgrimes perfumades de ginebra relliscant pel rostre dur i impertèrrit de Rosa Diez.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Upyd no es solo Rosa. Hay mas gente. UPYD denuncio a Bankia en Madrid y de esa denuncia salio las tarjetas black en Burgos denunciamos a Caja Burgos por ejemplo y los responsables de su ruina van a ser juzgados y presumiblemente condenados. En mi pueblo por denunciar la desaparición de cinco millones de euros he tenido tres conatos de agresión física y varias cartas anónimas amenazando a mi familia...a mis hijos..de verdad... Con los indices de paro y pobreza de andaluzas quien entiende que se siga votando a pp. Psoe y demás comensales de este banquete de sinvergüenzas???

  ResponElimina
 2. Estoy con el tfo disculpas

  ResponElimina
 3. Daniel: Lo del PSoE para mi que ya es voto de rutina o cautivo, pero UPyD no era gran cosa y es solo Rosa Diez y ahora ya ha dejado de ser, ha perdido el favor de los medios madrileños que la han cabiado por Ciutadans que ya van camino de defenestrar pués les ha salido respondon, ah! i Ciutadans és sólo Albert Ribera, si está de numero dos o tres Carina Mejias rebotada del Pp que es un ente abstracto, consuetudinario e inane, ahí no te confundas, que lo tuyo no es porque militaras o militases en UPyD, es porque denunciaste irregularidades en un pueblo, en tu pueblo, y eso, lamentablemente, se paga, al menos en este puto país. Porque nunca pasa nada, ni en tu pueblo, ni en Bankia ni en Gürtel o en su dia Naseiro, siempre se acaban yendo de rositas y siempre son los mismos.

  un abrazo

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada