BENEÏT SIA L'AMIC DE RAJOY


El primer que s'haurà de fer el dia en que Catalunya sigui independent, és erigir un monument enorme al bell mig de la Plaça de Catalunya dedicat a aquest gran promotor d'independentistes que és Mossen Jorge Fernandez Diaz. Reclamo per a ell la creu de Sant Jordi, i encara que sigui analfabet funcional i onanista mental el Premi d'Honor de les lletres Catalanes, encara que sigui per les lletres de les seves declaracions a Mónica Terribas. L'homenet catòlic apostolic i rumiant,  ni tan sols va necessitar que la intrépida reportera li fes cap pregunta per vomitar la resposta, ell sol, tot solet es va treure de la maniga el vincle entre el gihadisme i el sobiranisme barrejant pel mig Nous Catalans, la fundació de CIu, bestiesa on les hi hagi que ja li han comprat la Razón, ABC i Manos limpias, LAS TRES MARIAS. VAJA! i és que el ministre de l'Interior es com la constitucio que té una mare i molts pares, tots prohoms això si. 
Jo, de la Terribas, en escoltar aquestes declaracios, hauria acabat en sec l'entrevista i expulsat al Ministre, hi ha coses que no es poden tolerar i menys a un intolerant difamador i mentider compulsiu com l'amic beneit d'en Rajoy.
Comparteix:  

Comentaris

  1. aménnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    ResponElimina

  2. Tens tota la raó, Francesc. El PP té el millor ministre que es podia imaginar. Vaja, ni caigut del cel. Mai millor dic

    ResponElimina
  3. és mereix el monument, si o si, Josep, pocs han fet tant com ell PER LA INDEPENDENCIA DE cATALUNYA

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada