ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

DE CADÀVERS POLÍTICS I TOT UN SENYOR


La secretària general de 'Podemos', Gemma Ubasart, ha fet una crida aquest dimarts a construir "una àmplia aliança social i política" cara a les eleccions del 27-S. La líder del partit lila a Catalunya, que fa uns mesos insistia que concorrerà a aquells comicis sota les seves pròpies sigles, ha abundat en aquesta idea, encara que en aquesta ocasió ha deixat la porta més oberta a una major confluència. No ha aclarit si en aquest acord podria entrar ICV-EUiA. "No incloem ni excloem cap partit", ha afirmat, quan temps enrere havia tancat completament aquesta possibilitat.

Crec que Ubasart arriba tard, d'ICV-EUIA només queden les restes d'un partit incongruent i liquidat que ha estat incapaç de resituar-se i definir-se, instal·lat en un bonisme arcaic, emmig de utopies inconsistents, fa temps que ha perdut el nord, el far que els guia i la raó de ser, aquí i a Espanya.

Poca ajuda tindrà Ubasart del que en queda d'ICV. Els cadàvers polítics de poca ajuda són i si són en canvi una llosa enorme, que l'hi ho diguin a Rosa Diaz i a la seva quasi extinta UPyD. I no es tracta que els temps canviïn, Podem i Ciutadans estàn en vies prematures d'extinció a mig termini, i això que acaben de començar, almenys Podemos, però en el fons, tots dos, Podemos i Ciutadans no deixen de ser més del mateix, un a la dreta i l'altre una mica menys a la dreta, i amb les mateixes xacres que els seus homònims anteriors dits casta.

Que quedi constància que a l'any 2009, servidor ja demanava la il·legalització de ICV-EUIA ecologistes de debó, i no em varen fer cas, i mira, tot això que ens i els hauriem estalviat. 

I després queda Colau, i aqui, Barcelona té un problema, un greu problema, i sinó al temps. I Madrid, on el problema no és Carmena, ans al contrari, el problema són els tripijocs que pugui fer l'enfurismada Esperanza Aguirre per evitar el que sembla inevitable; aquest és el problema de Madrid, no així aquí; Trias, és un senyor, tot un senyor - sembla -.

Publica un comentari a l'entrada

15 Comentaris

  1. Vermos. A los eco-bio-bicing- se los fagocitó Saura y su compañera, la Mallol. De aquellos, esto.
    Y todo empezó a joderse cuando se comieron, por obsoleto dirían los de izquierda de BMW, el PSUC.
    De que Trias es un señor , no lo pongo en duda, de lo que si dudo es que sepa repartir beneficios en una ciudad de presupuesto 2,500 millones de euros anuales.
    Espero una narcosala en la Diagonal...que en el Raval ya tenemos.
    Salut

    ResponElimina
  2. No entenc que si la senyora Colau i la seva gent volen renovació acceptin compartir el que sigui amb iniciatius ecologistes i socialistes, els quals ja van conformar la Barcelona actual al llarg de molts anys, amb fets tan lamentables com allò de la senyora Itziar i el tema del Palau, sembla que tot sigui culpa dels darrers quatre anys, i sí, Trias es tot un senyor agradi o no el partit del qual forma part i se l'hagi votat o no, un altre tema és que no va fer tampoc el que s'esperava però tenia minoria i molts en contra, els d'iniciativa em semblen cada dia més patètics i em sap greu i tot pensant d'on vénen.

    A mi no m'importa tenir una narcosala a tocar de casa, de fet la tinc aprop, sempre que hi hagi control, el que no em sembla adient és que sigui a l'espai de la muralla, ha d'estar en un centre sanitari convencional i modern. Hi ha coses de la Diagonal que tampoc les vull al Poble-sec, la veritat, caure en aquest tema és recurrent i de vegades, injust.

    ResponElimina
  3. Los beneficios, Miquel, no los repartieron tampoco los anteriores en más de veinte años.

    ResponElimina
  4. Miquel, ICV-EUIA NO S'HA ADAPTAT, nlo ha sabut connectar, potser per que ells tampoc shan acarat massa ni sabien exactament on havien d'anar. En saura és un inùtil i la Mallol una arribista, i el noi s'ara, cxom deien els de Polònia, és el de la bicicleta que portaba el cartell a sobre el cap amb el seu nom, per a mi que té o fa fila DE MOSSEN.

    ResponElimina
  5. JÚLIA, és que és més del mateix amb un altre nom per corrompre's encara. Recorda Itàlia quan la regenetació., mani politti, l'olivo, etc, etc, la quasi desaparicio dels socialistes i comunistes. Va acabar de PResident de la republica: BERLUSCONI. ah! i compte que ara que s'ha deixat cua, pot tornar AZNAR, Rajoy està tocat i enfonsat.

    ResponElimina
  6. Y yo estoy contigo, JÚLIA, " Hi ha coses de la Diagonal que tampoc les vull al Poble-sec ", justo, bien, pero no hemos de olvidar que en la pg del Ay untamiento del servicio de obras, apartado "Reurbanización de la avenida Diagonal", nos dice : Los trabajos han costado 19 millones de euros...han pavimentado las aceras y asfaltado la avenida, y no toda, y todos sabemos que allí no era menester.
    Trias, no ha sido el alcalde de todos, por mucho que nos digan. Que estos no sabrán hacerlo, no lo se, pero que hacía falta un cambio y dejar de dar subvenciones de la Generalitat (17 millones para el Circuit Montmeló), a todo lo que les venía de gusto olvidando lo prentorio, también es cierto.

    ResponElimina
  7. Miquel, en aquests quatre anys també s'ha esmerçat calerons al meu barri i al Paral·lel, ja sé que hi ha gent a qui no agraden les reformes perquè mai tothom està d'acord en res, encara menys si ho fan 'els altres', hi havia aspectes encallats i enquistats que es van desencallar amb el govern Trias, precisament hem tingut, sempre ho dic, un molt bon regidor, encara més si el comparem amb l'anterior, socialista, el col·lector del Paral·lel feia anys que clamava al cel, no he votat CIU en aquesta ocasió per diferents motius però no puc deixar de reconèixer el que s'ha fet bé i no és cert que als barris no s'hagin fet coses, al menys al meu, el regidor ha estat a les dures i a les madures i se n'ha vist de tots colors, amenaces incloses, sovint injustes. En èpoques passades, suposadament d'esquerres, que tot és relatiu, he vist llençar molts diners per fer clientelisme pur i dur, la veritat, les coses no són blanques i negres però costa ser objectiu. Trias no ha fet fòrums ni olimpíades, al menys, cosa que és d'agrair i tot.

    ResponElimina
  8. no estic d'acord en com ha enfocat el tema del turisme (de forma continuïsta, que el tema ja venia d'abans), la qüestió de les bicis o allò de Can Vies que se'ls va anar de les mans, però dir que només ha arranjat la Diagonal no és cert. També va acabar amb un munt de publicacions absurdes que se'n duien molts diners i que només servien per a fer propaganda municipal. Podria posar molts més exemples. He viscut èpoques molt més lamentables pel que fa a la tasca municipal que aquests darrers anys. I més mafioses. Només cal mirar hemeroteques.

    ResponElimina
  9. I si aquests s'ajunten amb els d'abans... doncs...

    ResponElimina
  10. Lo siento, JULIA, me viene a la cabeza lo de La Rotonda, lo de Can Garcini, el problema del Hospital Sant Pau ( mucho peor lo de ahora que como estaba ); me viene a la mente la dejadez pasiva de los orines (veremos lo que hace ahora esta señora), lo de los perros en la Avenida Orinal, (antes Mistral); los pisos patera (yo sufro uno en el sexto (vivo en el cuarto) y es insoportable el ir y venir de gente que no conoces y que no son ciudadanos; el abuso de los canon del IBI cada trimestre con subidas que no son normales; la privatización de parques (pagamos los de fuera y los de dentro sino perteneces al barrio; el abuso de coches oficiales que a veces daban vergüenza en la plaza Sant Jaume esperando los clientes...Cien cosas que no me dejan indiferente.
    Que la Colau lo hará peor, no lo se, lo que se es que al menos no subvencionará a fondo perdido la burradas de la Generalitat (o eso me creo), donde nadie pide cuentas. Lo que no quiero es el mismo partido en el Ay untamiento y en la Generalitat
    Y dejo constancia que NO la he votado.
    Salut

    ResponElimina
  11. Pero Miquel, molts d'aquests problemes no són d'aquest darrer mandat, podríem fer una llista llarguíssima, del que em queixo precisament és que s'ha notat poc el canvi, el vot a Trias va ser una mica condicionat, molta gent em deia que el votava -en l'etapa anterior- perquè l'ajuntament havia de canviar com fos ja que es deia i desfeia sense manies, a això em refereixo, no he vist un empitjorament substancial,més aviat continuisme i al meu barri fins i tot millora

    ResponElimina
  12. De vegades tinc la percepció que cadascú de nosaltres veu el que vol veure i la memòria és curta, per desgràcia. Crec més en persones que en partits, el que passa és que les persones no es poden deslliurar del pes dels partits, en general dels més conservadors n'espero poc i dels altres, massa, potser és això.

    ResponElimina
  13. CASUM DENA! Júlia i Miquel,no us puc deixar sols, surto un parell d'hores amb la bicicleta aprofitant que el Pare mira el giro i ja m'ompliu de comentaris del cap i casal, altrament dit can fanga, que desconec.
    M'en vaig amb el pare al metge, millor dit, a la metgessa.... , que tenim hora a les 7.

    ResponElimina
  14. Francesc ¡¡¡ mira ..pffffffffffffffffffff
    (te saco la lengua ) y te hago pan y pipa.

    Por cierto, las percepciones que tienes son buenas, inclúyeme, nací en una barraca y con Paco tuve agua de depósito, después, con Suarez tuve termo para la ducha, con Felipe puse el calentador, y hoy tengo monomando, que no es poco.
    Pero el ser humano es un animál insaciable, propenso a quejarse de todo, de todos y por todo.
    En fin
    Una abraçada y salut JÚLIA

    ResponElimina
  15. i amb Podemos, la caseta i l'hortet.

    ResponElimina