No acabo d'entendre per què no és pot xiular al fill del Borbó a la final de dissabte al Nou Camp, si ja xiulàven al seu pare, semblaria de rebut xiular al fill... del seu pare; de fet, és ja una tradició nostrada com el virolai a les 12:00 a Montserrat. No sé que pensa fer el Sr.Cardenal per evitar-ho i com s'ho farà per sancionar als infractors. Estan molt nerviosos aquests del Pp, massa nerviosos i no em fan cap gracia, diuen massa barbaritats, Que si Veneçuela, que si Hitler, que si l'Alemanya pre nazi, i aixó que com el vaixell s'enfonsa hi ha moltes rates que ja l'abandonen, però les que queden estàn molt esvalotades i guerreres.

Val més agafar-s'ho amb humor, o amb ironia; ja ho deia Fuster: contra el bé i contra del mal - contra les pretensions de l'un i de l'altre - nomès ens queda una defensa: la 'ironia'. Xiulem.cat proposa un joc per evitar que se senti l'himne al Camp Nou - El president del consell superior de l'esport (CSD), Miguel Cardenal, ha dit avui que imposaria sancions si dissabte, a la final de la Copa del Rei, hi havia una xiulada contra l'himne d'Espanya. La comissió antiviolència avisarà tots dos equips, Barça i Ahletic de Bilbao. L'amenaça afectarà aquells que siguin al camp dissabte. Mentrestant, Xiulem.cat ens proposa una competició. Seràs el campió de xiular l'himne espanyol? Aconseguiràs que no se senti ni una sola nota?

Connecta els altaveus, inicia el joc i prem el botó vermell repetidament per xiular. Ah! també es podria innovar i xiular amb una mica d'estil, com aquest vídeo de Helmut Zacharias: el silbador y su perro, fins i tot el títol queda be. La cosa va de semovents.....