BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » LA RÈMORA DEL PALACE

LA RÈMORA DEL PALACE

- Francesc Puigcarbó - diumenge, 14 de juny de 2015 - 14.6.15


En veritat importa a algú el resultat de la consulta d'Unió? tant si guanya l'opció de la rèmora del Palace, com si perd, Unió com IU és a hores d'ara un partit zombie, un partit ple de cadàvers que en un últim acte de desesperació s'aferren a una cadira, o més aviat a una trona, donat el seu infantilis-me. Convergència necessita relativament d'Unió, però Unió sense Convergència, està morta, encara que de fet ja ho està faci el que faci, nomès és questio d'allargar més o menys l'agonia. Els temps han canviat, nomès que lo Duran encara no se n'ha adonat, o potser si, pero fa veure que no. Qui dia passa, Palace empeny. La seva desaparició de l'espai polític, del vell i ranci espai polític, serà una alenada d'aire fresc; ja ho deia Dylan: els temps estan canviant....
SHARE

- Francesc Puigcarbó

5 Comentaris :

 1. Bueno, no seas así, la pregunta es sencilla..se trata de saber si deseas la consulta programática a partir del resultado sistemático de las respuestas de promulgación con seís variantes adyacentes al postulado democristiano partiendo de la base de los contenidos en la carta fundacional de la carta de vinos del Palace.
  Joder ¡¡¡ es que le buscas las vueltas a todo ¡¡¡¡

  ResponElimina
 2. ah! ara ho entenc, doncs... tens raó, és ben senzilla la pregunta.

  ResponElimina
 3. La pregunta, Francesc, és quants anys fa que Unió no és un partit,...anava a afegir sinó una rèmora, però tampoc no ho tinc tan clar.

  ResponElimina
 4. Una altra cosa que em ve al cap és la força que té un partit que no deu passar dels 4000 militants, suposo que, tenint en compte la quantitat, tots amb algun càrrec.

  ResponElimina
 5. miquel: i amb el fosc cas Pallerols i dos suïcids estranys al darrere, pocs i foscos, més que una rèmora és un no res que CIu no crec notès massa en cas de trencadissa. I a banda que un xic inutils, i no ho dic per en pelegri Pelegri, tothom sap que per anar a votar s'ha de dut el DNI o carnet d'entitat que deia la meva sogra, i ahir la Sra Ortega se'l va deixar...

  salut

  ResponElimina