GENTILESA DE JONATAN COBO ORTEGA -

S'han begut l'enteniment. o potser es que Guillermo Zapata milita a Podem, i no al PP, vaja! afirmo que si fos militant del Pp res d'això hauria succeit, al cap i a la fi bestieses similars les han escrit i dit (i unes quantes) membres del Pp. Aquest jutge hauria de ser inhabilitat per prevaricador, si es que tira endavant aquesta bestiesa d'imputació. Tenia raó Pacheco quan deia que la justicia espanyola és 'un cachondeo', però nomès segons la filiació politica d'alguns. Faria bé el jutge Pedraz de revisar tots els tuits o comentaris que han fet altres, de la magnitud o similars als de de Zapata, més no ho farà, ningú mossega la ma de qui li dona de menjar. Quan a Dignidad y Justicia, antiga AVT, s'hauria de dir indignitat i ressentiment, perquè en van i molt sobrats d'ambues coses. Mira que em costa d'indignar-me amb res, però amb això han aconseguit treure'm de polleguera. És una vergonya!.

Guillermo Zapata, imputat per «humiliació a les víctimes del terrorisme»
El jutge de l’Audiència Nacional, Santiago Pedraz, ha citat a declarar el pròxim 7 de juliol a Guillermo Zapata, regidor de Ahora Madrid, en condició d’imputat per un suposat delicte d’humiliació de les víctimes del terrorisme per les polèmiques piulades sobre el cementiri de les nenes d'Alcàsser i una víctima d'ETA i uns "acudits" antisemites.
El jutge també ha citat Irene Villa, la víctima d'ETA, com a testimoni i afectada pels comentaris que el regidor de Madrid va escriure a Twitter. En un auto emès aquest dijous, el titulat del Jutjat Central d’Instrucció número 1 ha admès a tràmit la querella presentada per la associació Dignidad y Justicia (DyJ) per la mateixa causa a falta que es solucionin uns defectes formals.