El cost del Senat Espanyol d'Espanya és d'uns 55 milions d'euros l'any, més 475.000 per les traduccions a idiomes que tant preocupen a la caverna, i els extres que no es mencionen pero hi deuen ser, així com el manteniment de l'edifici de la 'Plaza de la Marina Española' a Madrid. Dic jo que podrien començar a retallar per ací, total pel que serveix, i de passada fer el mateix amb els 'Ministerios' que, com el de Cultura i altres han transferit les seves competències a les CCAA i per tant no tenen tampoc raó de ser...., a no ser que, como volem retallar les autonomíes hagin previst que tornaràn a tenir competencies i per tant els necessitaràn a curt o mig termini.
Ai las! que aquí hi ha meigas, si no fos per què.... que en fariem de tots els elefants perdedors com Montilla, López de Lerma, Rita Barberà, Luisa Fernanda Rudi, Pedro Sanz, Alberto Fabra o José Ramón Bauzá. Tots ells amb un denominador comú, la pérdua de poder després de la debacle electoral del PP del 24 de maig i els altres dels socialistes fa temps. 

I és que entre ells s'ajuden i es retroalimenten, i de fet, al Novembre o quan digui la Merkel que s'han de fer eleccions generals, si guanya el PP, guanya la dreta, si guanya el PSoE, guanya la dreta, si guanya C's tambè guanya la dreta, si guanya IU (ni de conya) i si guanya Podemos, tambe guanya en el fons la dreta i els que hi perdem som els ciutadans d'aquest putu país.
Deien avui a no recordo quin diari, que si Tejero en comptes d'assaltar el Parlament ho haguñes fet al Senat, encara hi sería, car ningú se n'hauria adonat.