Està pesadet el Dr. No amb lo d'aplicar la llei a qui la desobeeixi, i és que és molt pesat, i de fet m'importen un rave les seves amenaces i suposo que a qui li hauria d'importar tambè, aixó de la llei és com un xiclet s'estira i arronsa segons convé, i com ell i ells seus sistemàticament l'arronsen, de fet l'estan sense adonar-se'n infringint constantment. De fet ja hi tenen pràctica a infringir-la, com quan varen destruir documentació i discs durs dels ordinadors per amagar proves de les seves trufaldinades a la seva seu a Madrid.

Ara han engegat una camPPanya en la que diuen que han complert el 92,5% de les seves promeses electorals, i clar, la gent se'n fot, més que res per què és fals, mai en la història de la democracia cap partit ha complert més del 30% de les seves promeses electorals, faltaria més. I ara van els nous estrategues del PP (de fet son vells nous i amb data de caducitat propera) i s'inventen aquest 92,5%. O sigui que es creuen les seves pròpies mentides i s'imaginen una realitat paralela o 'para-lelos', molt made in PP, el que no sé si aquesta realitat és en directe o en diferit com la indemntzació del Sr. Bárcenas.
A més a més, lo Rajoy per acabar de petar-se el partit a Catalunya, va l'home i nomena a un personatge sinistre i infumable com Albiol de candidat a les eleccions al 27-S. Aquest home no s'assabenta de res, o potser és que servidor, en no ser gaire viatjat ni llegit, no està al seu nivell de visió panoràmica de les coses que han de venir en els següents mesos.