L'IMPERI DE LA LLEI


Està pesadet el Dr. No amb lo d'aplicar la llei a qui la desobeeixi, i és que és molt pesat, i de fet m'importen un rave les seves amenaces i suposo que a qui li hauria d'importar tambè, aixó de la llei és com un xiclet s'estira i arronsa segons convé, i com ell i ells seus sistemàticament l'arronsen, de fet l'estan sense adonar-se'n infringint constantment. De fet ja hi tenen pràctica a infringir-la, com quan varen destruir documentació i discs durs dels ordinadors per amagar proves de les seves trufaldinades a la seva seu a Madrid.

Ara han engegat una camPPanya en la que diuen que han complert el 92,5% de les seves promeses electorals, i clar, la gent se'n fot, més que res per què és fals, mai en la història de la democracia cap partit ha complert més del 30% de les seves promeses electorals, faltaria més. I ara van els nous estrategues del PP (de fet son vells nous i amb data de caducitat propera) i s'inventen aquest 92,5%. O sigui que es creuen les seves pròpies mentides i s'imaginen una realitat paralela o 'para-lelos', molt made in PP, el que no sé si aquesta realitat és en directe o en diferit com la indemntzació del Sr. Bárcenas.
A més a més, lo Rajoy per acabar de petar-se el partit a Catalunya, va l'home i nomena a un personatge sinistre i infumable com Albiol de candidat a les eleccions al 27-S. Aquest home no s'assabenta de res, o potser és que servidor, en no ser gaire viatjat ni llegit, no està al seu nivell de visió panoràmica de les coses que han de venir en els següents mesos.
Comparteix:  

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada