PSICÒPATES A ORLY

Heitor Lourenço -

El problema d'una societat psicòpata és que alguns o bastants dels seus ciutadans es comporten com psicòpates, potser per què estan governats per psicòpates obsessionats en un temor irracional al món islàmic yihadista, que a part de donar lloc a situacions absurdes com la que narraré a continuació, no eviten que les causes que motiven aquest temor segueixin actives i no siguin tan perceptibles com li ha passat a un actor portuguès, potser per què el terror islàmic yihadista no és tan subtil i si és tan irracional com la por que genera entre els occidentals, en el fons són dues pors diferents i igual de nocives, per què abans que res el que genera el terrorisme és la por i la ignorància.

L'actor portuguès Heitor Lourenço, que protagonitza una coneguda sèrie a la cadena pública portuguesa RTP, va viure aquesta setmana un mal tràngol quan va ser detingut en un avió  a l'aeroport d'Orly, a París, perquè el van confondre amb un gihadista. Pel que sembla, Lourenço, que practica el budisme, es va posar a meditar abans d'embarcar. Per a això va treure un cronòmetre i al mòbil va posar unes frases tibetanes que havia de recitar. Posteriorment va pujar a l'avió i es va adonar que tots els viatgers el miraven. "Una parella va pensar que havia estat llegint passatges de l'Alcorà", va dir Lourenço. Llavors, dos agents de Policia van arribar a l'avió i se'l van emportar detingut. Lourenço va passar sis hores sota custòdia, fins que va poder convèncer els gendarmes francesos de la seva innocència. Aquests, segons Cares, van arribar a comprovar a Internet si en efecte l'actor era budista.

I com tot el que surt a Internet es una veritat absoluta, els agents de Policia francesos se'l varen creure i el varen deixar anar, i he dit deixar anar, que a França com a Espanya no hi ha llibertat i per tant no es pot dir el varen deixar en llibertat, diguessim que li varen canviar una relativa llibertat per una altra de similar. I això que a França encara no tenen la llei mordassa, aquí el Mossen ja l'hauria engarjolat, i ni tan sols hauria necessitat d'un testimoni fals com el cas del Raval, un cas que per cert, ja al seu moment algunes veus lúcides dubtàven de la versió oficial que va dur als onze innocents a la presó.

sbd - 04.07.2015
Comparteix:  

Comentaris

 1. penosa i perillosa, no se t'ocorreixi deixar-te barba.

  ResponElimina
 2. Queremos la seguridad total aunque nos convierta en idiotas, algunos se creen que viviran 150 años. Un camión con cuarenta toneladas a noventa por hora circulando a tu lado y no ven el peligro, somos unos fenómenos.. un saludo

  ResponElimina
 3. Por cierto, más que psicópatas son imbéciles...

  ResponElimina
 4. pues sí TEMUJIN, imbeciles psicòpatas

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada