ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

SATAN NO ÉS EL MAL


Desenes de persones van protestar durant la cerimònia d'inauguració de l'estàtua de Satan a Detroit (EUA). Mentre altres van manifestar la seva alegria amb un sonor "Visca satan!", Quan l'efígie va ser presentada.

"L'última cosa que volem a Detroit és una festa de benvinguda al m al", va afirmar Dave Bullock, un rector baptista local, citat per Reuters.

Aquesta afirmació del Sr. Bullock m'ha fet rumiar, Satan no és el mal, si de cas n'ès l'administrador o el marmessor, però ell no és el mal, inexistència a banda, com inexistent és Deu i el seu fill; però en tota aquesta faula del cristianisme, Satan és part del repartiment, no és un 'special guest star', ni un convidat de pedra. És un dels protagonistes de l'auca, i a més a més, ell - Satan - no és el mal, el mal son els cristians i per suposat Déu, el més malvat de tots, en cas d'existir, evidentment.

Entenc  doncs que dins l'iconografia pagana del cristianisme amb Jesus en calçotets a la creu, Sants i sants a qual més dubtós i pressumptes verges a dojo, Satan té també dret a una estàtua, i a més a més aquesta de Detroit no ha costat ni cinc al contribuent, cosa que no poden afirmar els cristians que ens costen un colló i part de l'altre. Si almenys es dignessin a pagar l'IBI i a declarar el caler negre que tenen a fora, seria tot un detall.

« PREV
NEXT »

Cap comentari