L'única serie de TV a l,a que em vaig mig enganxar va ser Louie, potser per què és lúcida, intel·ligent, desencantada, desenfadada i quotidiana. Pero la vaig defugir, després tens la obligació cada setmana de veure-la, i això no va amb mi, aquest peatge nomès el pago amb el Barça.
Vaig començar amb cert interès a visionar Lost, i al cinquè o sisé episodi em vagi adonar que era una inconsistent presa de pel i afortunadament la vaig deixar.


Una altra serie, va ser Joc de Trons, que sembla ser que és la mare de totes les series que es fan i es desfàn i més ara que l'han rodat a Sevilla i ho faran a Girona despres de fer-ho a Croàcia,  i aqui, 'els pueblerinos' ja ens hi hem abocat per aquest sol fet.
La serie és vulgar, no explica res de nou i ni tan sols respecta a tots els protas, és la mateixa vella història de sempre que ens han explicat per activa, pasiva i per derivada mil i una vegades. No és tampoc creïble, que és el pitjor que li pot passar, i almenys la primera temporada que més o menys la vaig mig seguir al Plus, en cada capítol, o carden, o es maten o intriguen i aixo és molt vell, i provoca UNA SENSACIÓ DE DEJA VU, i com potser per l'edat ja no perdo el temps i defujo  sense complexes el que no m'ìnteressa ni em pot aportar res de nou, la vaig deixar de veure abans no acabés la primera temporada. El mateix - per cert - em va passar amb MAD MEN, nomès que aquesta si que està molt ben feta i ambientada. 
Deu ser que m'agrada el cinema, i com a penes en fan......