ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

SERIES DE TV, NO GRÀCIES


L'única serie de TV a l,a que em vaig mig enganxar va ser Louie, potser per què és lúcida, intel·ligent, desencantada, desenfadada i quotidiana. Pero la vaig defugir, després tens la obligació cada setmana de veure-la, i això no va amb mi, aquest peatge nomès el pago amb el Barça.
Vaig començar amb cert interès a visionar Lost, i al cinquè o sisé episodi em vagi adonar que era una inconsistent presa de pel i afortunadament la vaig deixar.


Una altra serie, va ser Joc de Trons, que sembla ser que és la mare de totes les series que es fan i es desfàn i més ara que l'han rodat a Sevilla i ho faran a Girona despres de fer-ho a Croàcia,  i aqui, 'els pueblerinos' ja ens hi hem abocat per aquest sol fet.
La serie és vulgar, no explica res de nou i ni tan sols respecta a tots els protas, és la mateixa vella història de sempre que ens han explicat per activa, pasiva i per derivada mil i una vegades. No és tampoc creïble, que és el pitjor que li pot passar, i almenys la primera temporada que més o menys la vaig mig seguir al Plus, en cada capítol, o carden, o es maten o intriguen i aixo és molt vell, i provoca UNA SENSACIÓ DE DEJA VU, i com potser per l'edat ja no perdo el temps i defujo  sense complexes el que no m'ìnteressa ni em pot aportar res de nou, la vaig deixar de veure abans no acabés la primera temporada. El mateix - per cert - em va passar amb MAD MEN, nomès que aquesta si que està molt ben feta i ambientada. 
Deu ser que m'agrada el cinema, i com a penes en fan......

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Los Ropper..esa si que era buena.

    ResponElimina
  2. Benny HIll no era serie, pero podía haberlo sido...Yo no sigo ninguna.

    ResponElimina
  3. Gent del barri, Miquel, per que era al començament i ens va agafar de nou.

    ResponElimina
  4. Hotel Fawlty era molt bona també. Bnny Hill tenia gags bomns i altres bastant horteres, pero es deixaba veure com Mr- Bean.

    ResponElimina
  5. De sèries n'hi ha de molt diferents i aquestes que s'allarguen sense final previsible m'avorreixen, siguin com siguin, la veritat, sobre els Trons aquests la publicitat que li han dedicat els mitjans és escandalosa, la veritat, ni que hagués tocar la loteria al país amb això de fer-ne un bocí a Girona, em recorda els dies del Woody Allen i tothom de genolls davant d'ell, ens cau la bava per cada bestiesa...

    ResponElimina
  6. l'altre problema de les series és que si t'hi enganxes t'obliguen a veure-la cada setmana, i jo que ja sóc poc de mirar la tele, aixó no em va.
    Veuràs Júlia, quan no tenia el pare, de la tele nomès veia els partits del Barça i del Madrid, i poca cosa més, alguna peli del plus que m'interessava i el Gran Wyoming, el Barça per si guanyava i el Madrid per si perdia.
    Ara, amb el pare, llevat de l'estona que sortim al matí i a la tarda,la resta se la pasa empassant-se el que sigui a la tele, i el tinc al meu costat i a més a més no hi sent massa tot i l'aparell. O sia que estic de tele fins els dallonsis i més enllà.

    ResponElimina