DRONES


Publicaba ahir a Collonades la noticia d'un home de Kentucky a qui se li va acabar la paciència quan un dron va treure el cap al pati del darrere de casa per veure la seva filla adolescent a la piscina: va apuntar, disparar el gallet i el va fer caure.
Això dels drones comença a ser un problema, una collonada i un perill real. No se si recordareu un episodi de Radio Cincinatti on pel dia d'accio de gràcies decideixen regalar gall dindis als seus oyents; així ho fan, nomès que no se'ls hi acut cap més bestiesa que llençar-los des d'un helicòpter a una plaça del centre de Cincinatti, amb el resultat que ja us podeu imaginar.
Doncs amb els drones anem pel mateix camí que anticipàven els de Radio Cincinatti. Qualsevol dia rebrem la noticia que un drone s'ha quedat sense bateria i ha caigut al cap d'algun transeünt o transeünta. Ja l'altre dia a Paris, un drone va estar a punt de crear un seriós problema a un avió a l'hora d'aterrar. I és que el drone, no deixa de ser una joguina, mortal si ets un aiatolà, però que va camí de ser-ho pels ciutadans de a peu, que ja em veig a venir haurem de sortir al carrer amb casc, per protegir-nos per si ens cau al cap algun drone, test, maceta o cagada de colom.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Mucho tonto adinerado con juguetes que no saben utilizar, pasa lo mismo con los coches. Yo que se llevar perfectamente un Ferrari, tengo un CRV y el que por capacidades al volante tenia que llevar un CRV lleva un Ferrari.

  Y lo de los drones esta muy bien, para trabajos agrícolas y para los incendios, por ejemplo, pero ya huele la tontería..

  ResponElimina
 2. son muy ñtiules para muchas cosas, pero me da que se está generalizando el uso indiscrimano para puro divertimento de capullos incontrolados y un dia de estos tendremos un disgusto.

  ResponElimina
 3. Per cert, que bo el capítol dels galls dindis de Radio Cincinatti. Un clàssic.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada