No sé el per que de l'invent aquest de la jornada de reflexió el dia abans d'unes eleccions; el més raonable, lògic i de sentit comú, seria que la campanya acabés el dia anterior a les eleccions a les 12 de la nit. Però estem parlant de política, que no és ni raonable, ni lògica i que no té gens de sentit comú.
A més, tot el que s'ha publicat avui a la xarxa es podrà consultar igualment avui i demà, o sigui que a l'únic que afecta aquesta jornada de reflexió és als mítings i a ràdio televisió i diaris que demà no podran tocar el tema, excepte per a informacions concretes que no incideixin o puguin incidir en el sentit del vot dels ciutadans indecisos.
Diuen els experts que la campanya electoral com a molt afecta el canvi de sentit de vot d'un 5% dels electors, i crec encara que són molt generosos, el que no entenc doncs és per què es gasten tants diners en les campanyes, només en paper, una fortuna, que estava avui la bústia curulla de panflets de tots els partits, i que òbviament han anat a parar directament tots al contenidor blau, com succeeix amb tota la publicitat no desitjada que vomiten cada dia sobre la bústia els senyors que toquen tots els botons del intèrfon perquè els obrin la porta. Doncs això, a reflexionar toquen.
Tampoc entenc que el paó engolat entrevistés ahir a la nit a 8TV al número 5 de la llista d'Amics per sempre et comptes de fer-ho amb el numero 1,  que semblaria també el més raonable, lògic i de sentit comú, potser per que el número 1 de la llista, com diuen els d'ABC i La Razón, és comunista....