en català Fòrum d'aquest habitacle s'en diu 'box' -

USU, son les sigles de la unitat de suport a urgències del Parc Taulí. en realitat la USU és un habitacle de 20 i pocs 'boxes' on s'arxiven el mínim temps possible els malalts que venen d'urgències, abans d'enviarlos a Sant Cugat a l'Hospital General de Catalunya, on hi deuen tenir comissió per l'interés de colocar-hi als malalts, o tambè d'enviarlos a casa malgrat no estar en condicions.
Entenc que els metges que deambulen per la USU son subproductes resabiats, sobreros com els toros que es limiten a despatxar al personal sense gaires miraments ni manies, ja vaig explicar que un metge grassonet l calb amb cara de tòtil, pretenia donar l'alta al pare malgrat estar a 70 de saturació d'òxigen. Aixo va ser el gener passat, però avui que tornem a tenir al pare a la USU on hi va i ingressar ahir al migdia procedent d'urgències, ja hi tornem a ser.

Aquest matí quan he vist deambular per la USU al metge grassonet calb i amb cara de tòtil m'he acollonit, Santiago, ja hem begut oli, per aqui fora volta el psicòpata que se'l volia petar. Jo no m'en vaig a casa encara que aquest boig em doni l'alta - ha contestat - surts amb la cadira i em tornes a entrar a urgències com l'altra vegada.

Afortunadament, o no, no ens ha tocat aquest metge sino un de petit i escanyolit,  'enjuto' que dirien en castellà, de nom Leopoldo. Doncs bé el tal Leopoldo que suposo era o és metge, ha auscultat al pare un parell de vegades i li ha dit: Santiago,el veig molt bé, encara té una mica de catarro però demà si no hi ha res de nou, cap a casa.
Aleshores jo li he espetat: perdoni Sr. Doctor, aquesta matinada a les tres, malgrat tenit l'oxígen a 3 nomes donava 70 de saturació, es tapaba i li han hagut de posar un xute d'oxigen a 6 i anabol·litzants per què se'ls hi anava, QUE NO S'HA LLEGIT L'INFORME? 
En Leopoldo ha posat cara de no haver-se llegit l'informe. Vaig a donar-hi una ullada ha dit, 
ha tornat als cinc minuts i com al mal professional que és, ha insistit, això d'aquesta matinada ha estat nomès un episodi però ara ja està bé, demà cap a casa.
Doncs no Leopoldo, demà si no està bé no anirà a casa i seguira a la USU fins a complir les 96 hores reglamentaries i després si no està bé l'ingresarem a l'Aliança, no a Sant Cugat, ja que sembla impossible ingressar algú al Parc Tauli, possiblement si és reicindent i massa vell. Diria que aquesta patoleia de sanitat han rellegit Huxley fa poc.