ÚLTIMS ESCRITS
latest

dissabte, 24 d’octubre de 2015

MAS, PRESUMPTE IMPLICAT
Mas presumeix de transparència i es recolza en el 27-S per reivindicar-se. El president en funcions, Artur Mas, es va afanyar ahir a desactivar un dels tres vèrtexs del triangle de corrupció de què s'acusa el seu Govern i el seu partit, però ho va fer amb arguments tècnics i es va trobar al Parlament amb una oposició, inclòs en part el seu soci republicà, que li va moure el debat cap a un altre terreny menys còmode per a ell en aquest precís moment: el de la política, el de la seva figura personal i el de l'actuació del seu partit. A més, la seva compareixença va tenir lloc poc després de la detenció de l'extresorer convergent i que transcendís una reunió de Mas aquest dimecres ni més ni menys que amb l'expresident i defraudador confés Jordi Pujol.

El líder convergent va voler que la partida parlamentària es jugués en el terreny suposadament inatacable de la pulcritud amb què la contractació pública executa les seves decisions. El seu sil·logisme insistent va ser que si aquests contractes es fan sense gens de discrecionalitat, és impossible que les empreses que financen la fundació de CDC -finançament que no només va admetre, sinó que va defensar amb vehemència- tinguin garanties d'obtenir a canvi obres públiques: «Si la gent i les empreses poden presentar-se als concursos d'obra pública i el sistema no permet que hi hagi tracte de favor en l'adjudicació, ¿per què algú ha de pagar comissions obligades?».

Vagi-se'n Sr.Mas, voste o és un cínic mentider o un idiota, i com idiota no és, és lo altre, com els que l'acusen a vosté i a CDC, que ja és història malgrat la seva histèria, Convergencia depredadora de Catalunya és ja un cadáver polític, com vosté, que miri, estic gairebé segur que no ha posat la ma al calaix, encara que també ho pensava del Pare i ja ho veu, Artur. Però el que no es pot defensar és el que és honestament indefensable, i no nomès CDC, és Unió, és el que en queda del PSC i qualsevol altre partit polític que hagi tocat poder. I, fins que tots, del primer a l'ùltim no reconeguin que s'han finançat il·legalment amb el collons del 3% i facin una llei de partits com déu mana, la credibilitat es zero, per aixo ha de plegar vosté Sr. Mas, està contaminat, i no crec com deia abans que vosté hagi posat la mà al calaix, però si que n'ès còmplice connivent amb el que ha fet malament altra gent del seu partit, encara que sigui presumptament, però deixe-ho còrrer Sr. Mas, vosté és un presumpte implicat. Vagi-se'n, és farà un favor a voste mateix, a la seva dignitat i al que en queda de país.


sbd - 24.10.2015
« PREV
NEXT »

7 comentaris

 1. Benvolgut FRANCESC:
  Intueixo que et llegeixen més persones de les quals et contesten. I et contesten només i en aquells casos que els fots. els fots quan parles no adequadament del partit al que voten, i per tant se signifiquen, i a més empre en mayúscules.
  El primer a dir, amic Francecs, es que hauries de significar qui va fer la denúncia per la qual s'ha destapat aquest cas, el de Torredembarra: els salvatges de la Guàrdia Civil?, els idiotes dels sociolistos?, els imbècils dels de pajarraco ?, Els malèfics de Ciutadans....? Alguna vora que volia malament a Mas ?...NO
  Va ser , ha estat l´exregidora d'ERC Montserrat Gassull, que va relatar a la Guàrdia Civil que Niubó li va oferir 12.000 euros pel seu vot favorable en el ple per demanar un crèdit de cinc milions d'euros. Gassull també va sostenir que Masagué s'hauria reunit amb una edil trànsfuga del PSC per oferir-li el pagament de 40.000 euros pel seu suport.
  La resta és merda i embolicar-se en la bandera pàtria...

  El segon, és que si al Bárcenas l'hi estan trincant en la trena, l'Osàcar no ha de ser menys.

  El tercer és que a Conveniència no se li pot deixar de mirar amb lupa, atès que fer-ho amb paper de wc seria tracte de favor quan s'estan depurant les merdes de la màfia interior, tots a la carcel, deia Berlanga.

  I el quart és que no deixa de ser encantador que es reuna amb un convicte i acte-confés d'estafa a l'erari, com és el seu mestre Yedi, al menys durant cinc vagades seguides.

  Si això no és suficient devem votar-li, amb la seguretat que sabem que votem a un estafador emocional.

  Salut

  ResponElimina
 2. Ni tan sols és un estafador emocional, MIQUELés un simple i metider cinic i xitxarel·lo, un bocamoll indigne de rebre ni un sol vot, CDC està morta i enterrada i no la va matar el 3%, que això ñes cosa de tots depen de si manen o no, la va matar l'avi la dona i els nens, aquests l'han liquidat. Convergècia és un cadaver polític i Artur Mas tambè. A més en la seva tosudessa culpa a Madrid i això ja no cola, els qui ens roben són ells, els patriotes, els salvapatries, els qui com l'avi Pujol ens donàven lliçons mentre s'emportàven els calerons.

  ResponElimina
 3. Quin greu em sap haver de donar-te la raó! (digue'm ingènua, però fins fa ben poc... encara hi creia)

  ResponElimina
 4. Per a mi els presumptes són presumptes fins que no es demostri de forma fefaent el contrari, un altre tema són les simpaties o no que pugui tenir per determinades persones. Per cert, torna l'inefable Chacon amb Zaragoza inclòs.

  ResponElimina
 5. MONTSE, no hi ha um pam de net, no en podem salvar ni un....

  ResponElimina
 6. OH! Júlia i s'han petat al Tancredo Pere Navarro, i mira que el Zarahoza no es ja presumpte, ans alcontrari està fins al cul d'emmerdat, i la Chacón, segueixo pensant que és un pobre idiota que no val per a res, encara que hagi sigut ministre de la GUERRA, ho sento molt, però ho veig així, i ara que no té al seu Jose,.. DEU SER LA RENOVACIÓ de la que tant es parla: Chacón i Zaragoza, i l'Iceta ballant claquè......, CDC és un cadàver polític. però el PSC agonitza.

  ResponElimina