PASSAR DE L'OMS
El bacó, les salsitxes i altres carns processades seran qualificades com cancerígenes. Així ho anuncia la premsa britànica. Concretament, el Daily Mail, que a través d'un reportatge explica com científics de deu països, en una reunió sobre carns processades per reavaluar el seu risc de provocar càncer en humans, que es va celebrar la passada setmana, han decidit incloure aquests aliments a la llista de cancerígens, a l'altura del tabac i l'amiant.

Per aquest motiu, l'OMS, sempre segons el Daily Mail, proposarà el límit de 20 grams diaris de bacó, un tall, quan el consum recomanat fins ara era de 70 grams com a màxim.

Això vol dir que si menges 30 quilos diaris de bacó durant quaranta anys és possible que a lo millor pateixis un càncer ja de vell, i vol dir tambè que a la OMS  hi pul·lula una patuleia d'indigents mentals que s'avorreixen i es dediquen a tocar les pilotetes a la gent. Sembla mentida que els mitjans es prenguin la molestia de donar veu a aquesta tropa de burócrates cagabandurries. I comparar-ho amb els efectes del tabac i l'amiant és ja de frenopàtic.

Sort que fa ja temps que el personal passa de l'OMS i altres apologistes de la bestiesa, que tant sovintegen últimament, cosins gemans dels apologistes del canvi i el climàtic, tot plegat de bojos psicopates. De fet les sigles de l'OMS volen dir: (Laporta dixit) Organització Mundial de sigaleros.

sbd - 25.10.2015
Comparteix:  

Comentaris

 1. Fa temps que no faig cas de res de tot això, els dogmes científics o pseudo dogmes científics són pitjors que els religiosos hores d'ara. La vida mata, ja ho sabem. El pitjor és que crec que després del futbol el tema mèdic ocupa la gran part d'informatius i reportatges, sempre estan descobrint coses noves i cada dia surt alguna malaltia al telediari. Si no ets hipocondríac ja t'hi tornaràs. Fins i tot en el cas de coses dolentes com el tabac les exageracions a les quals hem arribat són per pensar-hi, com és que no estem tots morts, els de les nostres generacions????

  ResponElimina
 2. Així és Júlia., i aixo va a temporades o a interessos, no lassa noès en el menjar, tamb`en els medicaments, ara estan amb l'Omeprazol que si és dolent, que si no se que que si no se quantus, y segurament darrera hi ha foscos, el pafre en prenia des q interessos farmaceùtics.
  El pare prenia Omeprazol des dels 70 anys cada dia al matí una capsula, i no es va pas morir d'aixó ni dels seus efectes, es va morir de vell, com molta gent sobretot d'aquella epoca.

  ResponElimina
 3. algo de razón tienen, SOBRE TODO EN LA CARNE ROJA,pero es como todo isabel , si comes bacon, frankfurt o carne roja una o dos veces a la semana no cogerás nada que no tengas que coger igualmente...

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada