El bacó, les salsitxes i altres carns processades seran qualificades com cancerígenes. Així ho anuncia la premsa britànica. Concretament, el Daily Mail, que a través d'un reportatge explica com científics de deu països, en una reunió sobre carns processades per reavaluar el seu risc de provocar càncer en humans, que es va celebrar la passada setmana, han decidit incloure aquests aliments a la llista de cancerígens, a l'altura del tabac i l'amiant.

Per aquest motiu, l'OMS, sempre segons el Daily Mail, proposarà el límit de 20 grams diaris de bacó, un tall, quan el consum recomanat fins ara era de 70 grams com a màxim.

Això vol dir que si menges 30 quilos diaris de bacó durant quaranta anys és possible que a lo millor pateixis un càncer ja de vell, i vol dir tambè que a la OMS  hi pul·lula una patuleia d'indigents mentals que s'avorreixen i es dediquen a tocar les pilotetes a la gent. Sembla mentida que els mitjans es prenguin la molestia de donar veu a aquesta tropa de burócrates cagabandurries. I comparar-ho amb els efectes del tabac i l'amiant és ja de frenopàtic.

Sort que fa ja temps que el personal passa de l'OMS i altres apologistes de la bestiesa, que tant sovintegen últimament, cosins gemans dels apologistes del canvi i el climàtic, tot plegat de bojos psicopates. De fet les sigles de l'OMS volen dir: (Laporta dixit) Organització Mundial de sigaleros.

sbd - 25.10.2015