L'article 'esportiu' del periodista Salvador Sostres sobre el partit de Copa entre el Villanovense i el Barcelona no ha caigut gens bé a Villanueva de la Serena (Badajoz) i, probablement, en cap poble d'Espanya. el huffpost.es -

En ell, el periodista del diari ABC es queixa d'haver de veure trobades així i arriba a ridiculitzar les persones que no viuen en una ciutat, argumentant que s'emocionen en excés quan passa alguna cosa especial, una cosa que ni tan sols li sembla agradable i compara amb "menjar amb un pobre". Del que ha publicat aquest dijous en dit diari, destaquem els dos paràgrafs més feridors:
"Aquestes fases prèvies de la Copa del Rei tenen molt de «assegui un pobre a la seva taula» i de «tothom pot si ho intenta». Hi ha qui ho troba bonic i a mi em sembla deplorable, perquè ni tothom pot, ni és agradable sopar amb pobres, ni pot mantenir.se l'ordre si tothom comença a intentar-ho. Una hora abans del partit ja no hi cabia ningú a les grades, en aquesta classe d'entusiasmes de la gent que no viu a les ciutats.
Cada vegada que les càmeres enfocaven al públic, la meva dona feia comentaris sobre l'afortunats que hem estat. La vida somriu a la ciutat i tot flueix lleuger i amable. Als pobles passa la vida més lenta. Per això les pells de la seva gent són més gruixudes i les faccions més dures i les mirades més penetrants, com si a cada instant tinguessin el pressentiment de la mort ".

Però amb el que no comptava Sostres era amb la contestació d'un il·lustre de la localitat, el jugador de bàsquet José Manuel Calderón, qui l'ha demanat respecte amb una contestació inapel·lable:
jose manuel calderon

@JmCalderon3

Nosotros sí que tenemos suerte de que tu mujer y tu viváis en una ciudad
#sostres
@abc_es
#RESPETO
#conlofacilquehubierasidohablardefutbol
1:50 PM - 29 Oct 2015 

Prou sabut és que sento una profunda animadversió per Salvador Sostres, però veient el partit ahir a Movistar+ pensó que no va tan desencaminat, l'espectacle era Berlanguià i a més a més mig poble de Villanueva de la Serena vestits per la ocasió va anar al camp per veure el Barça B. Un camp amb una gespa lamentable i la gent practicament assehguda al terra fins a dins, i tot aquest sarau pr veure - com dic - al Barça B.
Era una espècie de 'la comarca nos visita o mas de campo que San Isidro', amb tots els tòpics habuts i per haver, nomès hi faltava la parella de la Guàrdia Civil i la folclórica, i aixi era no de cap altre manera.
Sovint Sostres desbarra però en aquest cas crec no va massa desencaminat, agradi o no a Villanueva de la Serena i a JM Calderón. Les coses no són com són sinó com som nosaltres o com les veiem. a banda que el fenòmen no és nou, passa cada eliminatoria de la copa del Borbó entre equips de segona B i primera com Barça o Madrid.
I per acabar-ho d'adobar, el que és més greu, gravíssim, Douglas el de la palmereta es va lesionar i en té per 8 setmanes, ara si que ho hem perdut tot.