La policia d'Olot va multar ahir a la guàrdia civil per aparcar malament quan els agents de la Benemèrita es trobaven a l'interior del consistori buscant proves del presumpte pagament de comissions del 3% a canvi d'adjudicacions públiques. Aques 'presumpte' m'ha dut a pensar que potser Pasqual Maragall es va equivocar quan va dir alló de: vostès tenen un problema, aquest problema es diu 3%. El sr. Maragall havia d'haver dit: vostès tenen un presumpte problema i aquest presumpte problema es diu 3%. He recordat tambè com aquell dia fa ja 10 anys Artur Mas se li va abraonar ofès exigint-li que rectifiques, cosa que més endavant va fer Maragall en retirar la seva acusació.
Però els fets i un jutge jove i discret són tossuts i reals i, mica en mica es va destapant tot l'entrallat de presumpte corrupció a l'oasi Convergent, un partit que té seus embargades pel cas Palau i uns quants encausats com Prenafeta i Alavedra o tot l'affaire Pujol i familia, als qui hem d'afegir els detinguts ahir.
I a tot això, el Sr. Mas parla de caça major, de cacera contra CDC, i és que es veu que el procés ho ha de tapar tot, i l'home que es va presentar a les eleccions del 27S amagat rere les sigles de Junts x si pero no usar les contaminades de CDC (Convergencia depredadora de Catalunya), l'home que l'ùnica vegada que ha treballat ha estat a una Empresa curiosament del Sr.Prenafeta, l'home que en tots aquests anys no s'ha assabentat de tot el que passaba al seu partit entre comissions, corruptel·les, viatges a Andorra etc, preten ser de nou president de la Generalitat, quan el que hauria de fer es deixar la política, car si en tots aquests anys no s'ha assabentat de res del que passaba al seu partit, o és un mentider o es beneit, o possiblement les dues coses, per tant, encara que fos presumptament, hauria de plegar.