{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

UN PRESUMPTE PROBLEMA


La policia d'Olot va multar ahir a la guàrdia civil per aparcar malament quan els agents de la Benemèrita es trobaven a l'interior del consistori buscant proves del presumpte pagament de comissions del 3% a canvi d'adjudicacions públiques. Aques 'presumpte' m'ha dut a pensar que potser Pasqual Maragall es va equivocar quan va dir alló de: vostès tenen un problema, aquest problema es diu 3%. El sr. Maragall havia d'haver dit: vostès tenen un presumpte problema i aquest presumpte problema es diu 3%. He recordat tambè com aquell dia fa ja 10 anys Artur Mas se li va abraonar ofès exigint-li que rectifiques, cosa que més endavant va fer Maragall en retirar la seva acusació.
Però els fets i un jutge jove i discret són tossuts i reals i, mica en mica es va destapant tot l'entrallat de presumpte corrupció a l'oasi Convergent, un partit que té seus embargades pel cas Palau i uns quants encausats com Prenafeta i Alavedra o tot l'affaire Pujol i familia, als qui hem d'afegir els detinguts ahir.
I a tot això, el Sr. Mas parla de caça major, de cacera contra CDC, i és que es veu que el procés ho ha de tapar tot, i l'home que es va presentar a les eleccions del 27S amagat rere les sigles de Junts x si pero no usar les contaminades de CDC (Convergencia depredadora de Catalunya), l'home que l'ùnica vegada que ha treballat ha estat a una Empresa curiosament del Sr.Prenafeta, l'home que en tots aquests anys no s'ha assabentat de tot el que passaba al seu partit entre comissions, corruptel·les, viatges a Andorra etc, preten ser de nou president de la Generalitat, quan el que hauria de fer es deixar la política, car si en tots aquests anys no s'ha assabentat de res del que passaba al seu partit, o és un mentider o es beneit, o possiblement les dues coses, per tant, encara que fos presumptament, hauria de plegar. 

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. "APARTA QUE ME TIZNAS,LE DIJO LA SARTEN AL CAZO"...AQUEST ES EL UNIC PROBLEMA.

    ResponElimina
  2. Els porcs no són caça major, són caçera de la casa, de tota la vida.
    Caça major és aixó :

    La Fiscalía Anticorrupción desmanteló ayer una trama empresarial que durante más de siete años ha financiado ilegalmente a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Los investigadores calculan que la cifra se situaría alrededor de los 25 millones de euros de comisiones ingresados mediante la elaboración de falsos trabajos de consultoría y servicios. Las fundaciones afines a Convergència, Fórum, Catdem y, presumiblemente, Nous Catalans, pagaban a precio de oro las falsas consultorías elaboradas por el partido de Artur Mas.

    La operación se saldó con la detención del tesorero de Convergència, Andreu Viloca, el director general de Infraestructuras de la Generalitat, Josep Antoni Rosell, y siete empresarios del sector de la construcción. En un comunicado, los fiscales anticorrupción encargados de la investigación José Grinda y Fernando Bermejo aseguraron que, para llevar a cabo la operación de ayer, ha sido clave la labor de reconstrucción de los documentos encontrados durante un registro el pasado julio en una trituradora de papel en el despacho de Viloca.
    Según las investigaciones de la Fiscalía Anticorrupción, los empresarios adjudicatarios de obras de la administración de Convergencia entregaban cantidades millonarias a las fundaciones afines, Catdem y Fórum, y presumiblemente también Nous Catalans.

    Estas entidades ingresaban la mayor parte de ese dinero, sin disimulo alguno, en CDC como pago por supuestos servicios o consultorías que este partido les hacía. La formación de Artur Mas nunca mostró el resultado final de tales trabajos facturados a precio de oro.
    Lo llamativo de este esquema es que han sido la auténtica caja B de CDC pero a la luz del día. CDC apenas registró en este periodo unos 600.000 euros de donativos directos, mientras que el dinero que entró vía sus fundaciones asciende a más de 25 millones de euros. Esta operativa permitía ingresar las famosas mordidas del 3% que, en algunos casos, podían llegar a ser de hasta el 4%.

    Aixó és caça major...tots plegats a la trena ¡¡¡¡

    ResponElimina
  3. el 3, el 4%..... i a l'eix transversal fins i tot el 10% i qui m'ho va dir sabia de que parlava. Com deia Berlanga: todos a la cárcel.

    ResponElimina
  4. ves que no sigui per això que la CUP, que són cumbaias però ni molt menys idiotes ni inconscients, es resisteixen a entronitzar a Mas com a President de la gestoria.

    ResponElimina
  5. Amic:
    necessito un altre país amb altres dirigents.
    Tant fill de puta se'm fa insostenible, i el que em fot és que s'emboliquin en la bandera de la pàtria, la pàtria de Suïssa, perquè clar, si tan si més no els diners s'hagués quedat aquí , però no, els nostres patriotes tots a Suïssa.
    Espanya ens roba però els polítics de casa....també

    ResponElimina
  6. i és el que més fot Miquel, tant omplir.se la boca de pàtria per aqui pàtria per allà i ja ho veus quina és la seva pàtria. No sé si són conscients del mal que han fet a aquesta pàtria, o potser és que se'ls i enfot,ah! i no hi ha una altra alternativa de país, tots són és o menys iguals, ja ho veus a Madrid, Andalusia, Balears València o Galicia...els putus partits ho corompeixen tot, ells són la xacra a eliminar de sóc arrel, al cap i a la fi sense elles tambè podem funcionar i en certa manera ja ho estem fent, nomès cal que tinguem clar qui ens mana i aquest no són els partits, sinó el caler.

    salut i resignació

    ResponElimina