Fa tres setmanes, Clara Lago va desencadenar la polèmica al seu pas per El Hormiguero (Antena 3) en sincerar-se sobre les incomoditats de la fama. Va arribar a dir que per a ella i Dani Rovira sortir a prendre alguna cosa és "un conyàs" i va demanar a tots aquells que vulguin fer-se una foto amb ella "facin un exercici d'empatia" i es posin al seu lloc abans de demanar-li.

Les seves paraules de seguida van despertar tota mena de comentaris en xarxes socials, tant d'aquells que entenien la seva postura com d'aquells que no. Un dia després, a l'alfombra vermella de Vuit cognoms catalans, els actors van matisar les seves declaracions. "Quan algú em ve i es vol fer una foto amb mi, sempre me la faig", va afirmar llavors Clara Lago.

Ara que s'havien calmat les aigües, l'actor i director Paco León ha llançat una petita pulla a l'actriu a través del seu compte d'Instagram. L'actor ha publicat fa unes hores aquesta foto amb diversos admiradors amb el següent missatge: "I Madrid tan nadalenca, tan afectuosa, que dóna gust fer una passejada pel centre. #noentiendoaclaralago".

I jo no entenc a Paco León i si a Clara Lago; un artista no es deu al seu públic més que en l'acte de servei que és la pantalla o el teatre, o si està de promoció, però en la seva vida privada té tot el dret del món a poder anar pel carrer tranquil/a, anar-se'n de copes o a un restaurant sense que un grup de psicòpates idiotes assalti la seva intimitat per una estupidesa com un selfie, que això és el que són aquesta banda del mòbil a la mà a la caça del famós o del que sigui, uns pobres psicòpates idiotes que molesten i que graven o fotografien en comptes d'ajudar quan hi ha algun incident com comentava aquí. I a Clara Lago per dir una part, només una part d'això, l'han crucificat a Twitter, un altre lloc ple de psicòpates, idiotes i frustrats en  general; doncs jo dic que els donguin, que Clara Lago té tota la raó del món, els agradi o no als molestos e inútils psicòpates tuitaires o selfiaires.