#BCN ANTIMASCLISTA


Entenc que la campanya està feta amb tota la bona intenció, i és necessària, però ja he vist el banner aquest de sota i algun altre que, dit curt i ras pixen fora de test, criminalitzen excessivament un tipus d'expressió o comentari que no es masclista i menys encara intimidació, agradi o no als reaccionaris integristes del genere femení, aquest tipus de comentari, més o menys afortunat és una floreta (piropo), i en canvi el banner de sota si que és una intimidació, una agressió feminista als homes. Compte, per què em temo que en aquest i algun altres cas, estàn confonent el cul amb les témpores.


El de dalt, seria discutible; un no, no sempre és un no en una dona o noia, i qui digui el contrari no coneix les dones gens ni mica i res té a veure amb intimidació o masclisme. Em sembla molt bé la campanya, però s'ha de fer ben feta, no amb el cul.

aquest si! i és dels que no es denuncia - BCN ANTIMASCLISTA


Comparteix:  

Comentaris

 1. Aquí has de ir con pies de plomo.
  He leído que a los de C´s les han dicho de todo por querer igualar la violencia machista a la de la mujer (que no se como denominarla ¿feminista, quizás ?).
  La Ley da unas prerrogativas : alevosía, anajenación transitoria, nocturnidad, crueldad, uso continuado...etc.
  Una muerte violenta es un asesinato, y para mí da igual que sea hombre, mujer, transexual, bisexual, zurdo/a o diestro/a. Después vendrán los agravantes.
  A las feministas les molesta que se diga violencia feminista (cuando una mujer asesina a un hombre metiéndole cianuro en la comida, por ejemplo -esta semana se da un caso en Madrid-), pero no deja de ser violencia ¿ o en este caso no ?. Y es ahí donde veo que hay nombres peyorativos.
  Yo prefiero el nombre de violencia de género (del masculino hacia el femenino), pero no, lo han de denominar violencia machista...ostras ¿ y cuando una fémina mata a un hombre ?...¿ cómo se le ha de denominar ?
  Por eso que ya te digo los apelativos ya los dejo de lado y no hago mucho caso, a riesgo de que se me llame ...machista, claro.

  ResponElimina
  Respostes
  1. En una ocasió ja vaig parlar e la violéncia de gènere femenina, que existeix nomès que és més psicològica que física, però n'hi ha i molta, i ambv molt mala bava, tot s'ha de dir, et poden destrossar sense tocar-te ni un pel. Pero noi, sembla que no es pot dir, que no es pot denunciar, entenc que superat pels assassinats que es produeixen gairebé sempre dels homes a les dones, i clar, aquesta violència fídica real no permet contemplar en la mateixa mesura l'altra i tambè per què hi ha una certa radicalització integrista que no ajuda i és injusta.

   salut

   Elimina
  2. Pués por aquí va la cosa. Te aseguro que he visto menospreciar a un hombre por parte de su señora con la lengua. dejarlo a la altura del betún y decirle literalmente que no vale para nada.
   A las feministas del chantaje les preguntaría que nombre se le pone a la agresión ¿violencia feminista ?...Te dirán que noooo, que el feminismo, al contrario que el machismo significa husto lo opuesto. El machismo es la agresión, el uso de la fuerza, el dominio del hombre sobre la mujer....pero el feminismo nooo, el feminismo es la defensa de esa agresión...¡¡ jódete ¡¡ ¿ a ver como te lo comes ?
   Estoy de tanto perogrullo y perogrulla hasta los mismos (esto es machismo), pero estoy...
   La violencia de género es la misma para los dos casos, Francesc, hay el agravante del uso de la fuerza , que generalmente la aplica el hombre, y eso es innegable, pero que no me vengan con machismos y feminismos..porque los dos términos significan lo mismo porque no dejan de ser peyorativos.

   Elimina
  3. saps Miquel, he parlat més d'una, dues i tres vegades i condemnat la violència de genere masculina, i he rebut molts comentaris, però una vegada que vaig parlar de la violengia de genere femenina dem varen dir de tot menys guapo, i fins i tot alguna ja no m'ha deixat mai més cap comentari.

   Elimina
  4. saps Miquel, he parlat més d'una, dues i tres vegades i condemnat la violència de genere masculina, i he rebut molts comentaris, però una vegada que vaig parlar de la violengia de genere femenina dem varen dir de tot menys guapo, i fins i tot alguna ja no m'ha deixat mai més cap comentari.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada