SERVIDOR VOTA AL PP


Una de les proves de que la política espanyola habita encara a finals del segle XIX començaments del XX i no s'en mou, la tenim en la prohibició de publicar enquestes electorals als mitjans a partir d'avui com si no sabessin, o potser no ho saben que hi ha una cosa que es diu internet, i una altre que es diu el periódico d'Andorra, entre altres.
De fet pateixen el síndrome de la folclòrica, que es diu de les folclòriques espanyoles quan feien declaracions a Mexic o a qualsevol altre país de sudamèrica i pensàven que no arribaven aquí, Rocio Jurado n'era una experta, i Zapatero que tambè era i és prou folclòric, tambè queia sovint en aquest parany.
O sia que si voleu saber com van les intencions de vot que les enquestes no encertaràn, podeu anar cada dia aqui fins el mateix diumenge, tot plegat és nomes per tocar una mica els bemolls, ja se sap que a les enquestes la gent menteix descaradament; sense anar més lluny, abans d'ahir vaig rebre una trucada a casa i per si no ho sabieu, servidor vota al partit Popular de Catalunya, per els de les enquestes, clar..... Ara, tambè us ho dic, si haig d'escollir entre aquestes dues opcions, abans voto Pp que a la Chacón.

11 comentaris:

 1. A mi nunca me han hecho una encuesta y eres la primera persona que conozco a la que se le ha realizado una. Yo daré mi voto a un partido que no va a salir, debo ser de los que llaman inútiles..Y lo de publicar las encuestas y eso, me parece una estupidez.

  ResponElimina
 2. Yo es la segunda vez Temujin. La primera llamó una chica muy agradable y me dijo:
  El Sr. Puigcarbo?
  -SÍ - contesté yo
  - Mire, le llamo de parte de president Pujol.
  - Ah! dígale que se ponga.
  - No, me refiero a que le llamamos de parte del President para saber si usted va a votar a Convergencia en las próximas elecciones.
  - Claro señorita, como siempre, faltaría más, pueden contar con mi voto y el de mi señora. Ah! y dele recuerdos al Sr. Pujol de mi parte.

  Mi señora voto a Maragall, y moi uséase yo, en blanco.

  ResponElimina
 3. Jo també voto el PP. En volia deixar constància

  ResponElimina
  Respostes
  1. no esperaba menys de tu, miquel, el gran germà Mariano t'ho agrairà

   Elimina
 4. Jo si fos espanyola bipartidista i hagués de triar entre el Pedrito i el PP potser fins i tot votaria el PP, i sobre la Chacon i els saragosses, el mateix, quo vadis, socialisme????

  ResponElimina
  Respostes
  1. estic amb tu Júlia, o no votar que és el més sensat.

   Elimina
 5. A mi me'n van passar una pel carrer fa anys, em va semblar seriosa, després van trucar a casa per comprovar dades, de fet aleshores encertaven més, era quan Pujol repetia i tothom dels altres repetia que ja havia tocat sostre, avui és més complicat ni que la gent digui veritats o mentides, tot i que els sistemes de mostra s'han sofisticat, potser massa i tot. Ja diuen que hi ha veritats, mentides i estadístiques, i aquí hi podem posar les enquestes i tot.

  ResponElimina
  Respostes
  1. es que abans era més fàcil encertar Júlia, tot estaba escrit abans de començar, ara se'ls ha complicat, fixa't en el debat a 8 tv: 8 partits, no hi ha déu que ho encerti.

   Elimina
 6. Penso que quan van començar a veure que encertaven van pervertir-les, pensant que crearien opinió ni que fos a la contra, perquè de vegades votes a algú alternatiu pensant que no sortirà però que farà soroll i potser surt i fa massa soroll, no sé si m'explico, una mica crec que ha passat amb la CUP

  ResponElimina
  Respostes
  1. potser si a la CUP i a Iniciativa, peró els primers baixaràn i els segons em temo que se n'aniran a can pistraus.

   Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.