Una de les proves de que la política espanyola habita encara a finals del segle XIX començaments del XX i no s'en mou, la tenim en la prohibició de publicar enquestes electorals als mitjans a partir d'avui com si no sabessin, o potser no ho saben que hi ha una cosa que es diu internet, i una altre que es diu el periódico d'Andorra, entre altres.
De fet pateixen el síndrome de la folclòrica, que es diu de les folclòriques espanyoles quan feien declaracions a Mexic o a qualsevol altre país de sudamèrica i pensàven que no arribaven aquí, Rocio Jurado n'era una experta, i Zapatero que tambè era i és prou folclòric, tambè queia sovint en aquest parany.
O sia que si voleu saber com van les intencions de vot que les enquestes no encertaràn, podeu anar cada dia aqui fins el mateix diumenge, tot plegat és nomes per tocar una mica els bemolls, ja se sap que a les enquestes la gent menteix descaradament; sense anar més lluny, abans d'ahir vaig rebre una trucada a casa i per si no ho sabieu, servidor vota al partit Popular de Catalunya, per els de les enquestes, clar..... Ara, tambè us ho dic, si haig d'escollir entre aquestes dues opcions, abans voto Pp que a la Chacón.