No feu cas del que us vaig dir ahir sobre el control de seguretat dels Jutjats de Sabadell, Tot s'ha aclarit avui quan hi he tornat - per cert ja funcionava el sistema informàtic -. El motiu que s'impedeixi el pas a una màquina de retratar i en canvi a un mobil no, és tan senzill, com que les instruccions que tenen els de seguretat són de no deixar entrar maquines de retratar per raons de seguretat, és veu que la normativa és antiga i encara no han rebut instruccions sobre que fer amb els mobils, com a molt si et veuen fent fotos amb aquest poden avisar als mossos d'esquadra, car els de seguretat sense una ordre judicial no te'l poden prendre.
Això vol dir que si no hi ha una ordre expresa d'aturar a un senyor que entri amb un bazooka als jutjats, en principi aquest pot passar sense cap problema pel control de seguretat, suposo......, de fet és llògic, les ordres són les ordres i les normes s'han de complir i respectar, que per això els de seguretat són funcionaris eficients que segueixen fil per randa les instruccions que se'ls hi donen.
Aquestes coses pasen; m'explicaba el meu germà petit que quan feia la mili, en un pati hi havia un soldat fent guàrdia al costat d'un banc, i ningú sabia per què, i el soldat canviaba però sempre nhi havia un de guardia al costat del solitari banc. Un dia, un tinent jove encuriosit va voler esbrinar el perqué de tot plegat, però ningú sabia res, fins que finalment va trobar a un sergent xusqueru qie li va aclarir el misteri. 
Deu anys enrere aquest banc el varen pintar o repintar i per què ningu s'hi asseiès algun 'alto mando' va donar l'ordre de posar-hi al costat un soldat per fer guàrdia i que ningú s'hi embrutés, i com l'ordre no es va revocar, deu anys més tard continuaba havent-hi un soldat de guàrdia cada dia dels 365 dies de l'any.