Durant uns dies a la portada de El Periódico i a algun altre diari, sortia un anunci on hi havia un banc i una data 14.1.2016, pensava que es tractava d'un anunci d'Ikea i crec que no era l'ùnic, però va arribar el dia 14.1.2016 i en el mateix lloc va aparèixer l'anunci de l'Euromillon i el pot astronòmic que sortegen avui, que entenc no hi té res a veure. Tafanejant el patufet d'en Marhuenda, al seu digital encara hi tenen el banner tal qual, el banc i la data, i en copiar la foto, el seu nom és Microsite. Que explico a continuació via wiqui que és, i que tampoc aclara el meu dubte de que carall volia dir aquest 14.1.2016, que m'ha deixat intrigat, lo qual ja és bo en un anunci publicitari, però d'altra banda m'he quedat de moment, sense saber que em volien vendre que és el més important en el món de la publicitat: vendre el producte anunciat.

Un microlloc (microsite), també conegut com minisite o weblet, és un terme de disseny web que es refereix a una pàgina web individual o un grup de pàgines que estenen o amplien la funcionalitat de llocs web primaris. La pàgina d'inici d'un microsite segurament tingui la seva pròpia adreça web.
Típicament són utilitzats per afegir un conjunt d'informació tant comercial com a editorial. Aquests llocs poden estar o no vinculats al lloc web principal i es poden retirar del servidor del lloc quan siguin utilitzats per a un objectiu temporal. La major distinció entre un microsite amb el seu lloc web pare és la seva funció especifica comparat amb el sentit més general del lloc web pare.
Microsites utilitzats per a funcions editorials poden ser tant una pàgina o grup de pàgines que, per exemple, puguin contenir informació sobre una festa, un esdeveniment o ítem similar, proporcionant informació més detallada de la que pugui donar el contingut més general del lloc web pare. Una comunitat o organització pot tenir un lloc web principal amb tota la informació bàsica de l'organització, però crear un microsite separat, temporal per informar sobre una activitat o esdeveniment en particular. font:wiquipèdia.
Si algu en sap més de l'assumpte i el seu trassumpte, agraïria la informació pertinent.