A FER LA MÀ A AMER


Las referencies del nou President de Bongonia (l'expulsor d'invasors) no és que siguin molt bones, periodista, filòleg, blocaire, alcalde i fill de pastisser, ah! i casat amb una romanesa de Romania, el país dels poñolos poñolos, i no ho dic per res, simplement ho constato com a circumstància peculiar o pintoresca per inusual, com peculiar i pintoresc és el seu particular pentinat i tall o no tall de cabell (ell sabrà). Ja li han dit per activa i per pasiva (Iceta el primer i més darrere), però em sembla que no ho pilla. Hi ha un 52% per cent dels votants a les últimes eleccions que no estan per la independència, a banda de que no tots els que hi estan, hi estan del tot i serien més del peix al cove,  als que hi hauriem de sumar tots els que ja no es molestaren en anar a votar. 
No és ben bé el que tuitejava Risto: Catalunya por fin dispone de un presidente no electo para un proceso ilegal apoyado por la inmensa minoría de los catalanes, però gairebé. 
Són pocs, són pesats i mai tan pocs havien fet o estàven a punt de fer tant de mal al país que diuen estimar, des de la més pura inconsciència bufacolomaire. No m'estranya que el rei no hagi volgut rebre a la Forcadell, algú l'ha aconsellat bé. A fer la mà a Amer.

3 Comentaris

Més recent Anterior