"Un ximpanzé amb retard mental podria beure's una caixa de cerveses i encara podria dur a terme la majoria de les funcions directives d'una empresa"

Si li sembla que estic sent una mica dur, observi la següent llista de funcions directives i intenti endevinar les que no pot realitzar un ximpanzé:

Funcions directives:

· Evitar les decisions

· Assistir a reunions

· Balbucejar

· Exigir informes de progrés

· No llegir informes de progrés

· Repartir recompenses i càstigs a l'atzar

· Arrufar les celles a la gent que creu en la Política de Portes Obertes.

Scott Adams - Dilbert i l'estratègia de la mostela

Scott Adams rep un munt de correus electrònics d'empleats d'altres empreses que li expliquen les absurditats que succeeixen en les seves empreses, a tall d'inventari aquest correu:

"Benvolgut senyor Adams:

La passada primavera vaig organitzar una campanya de donació de roba a la feina. Vam aconseguir recol·lectar gairebé tres tones de roba per a la gent necessitada.
A canvi de la meva bona obra, vaig rebre un regal del Departament de Relacions Comunitàries. Es tracta d'una pedra tallada amb la inscripció "inspiració". La caixa contenia diversos paràgrafs impresos: Que és una pedra, a més d'un mineral natural format de l'escorça de la Terra? I continuava: "Vostè actua guiant-se per una inspiració que fa que la nostra comunitat i el nostre món sigui un lloc millor"

Tot això estaria bé si es tractés d'una pedra autèntica. Però suposo que aquests dies és una cosa que escasseja: em van enviar una pedra de plàstic.