MAS, LA CUP I EL GAT"En una nit dantesca de tempesta i aigua a dojo, llamps i trons, un home circula per una carretera secundària amb el seu automòbil. Té un rebentón en una de les rodes i per més que mira i remira és incapaç de trobar el gat per apujar el cotxe i aixì poder canviar la roda. (En el temps de l'acudit no hi havia encara mòbils, o posem que no tenia cobertura o s'havia quedat sense bateria per actualitzar-lo). Preocupa't atès per aquella carretera secundària i en una nit com aquella no hi passa ningú, l'home recobra l'esperança en veure allà enllà la tènue llum d'una casa de pagés.
Ja està, es diu l'home, m'acosto a la casa de pagés (segur que tenen cotxe en viure tant apartats), els hi dic que em deixin el gat i els dono cinc-centes pessetes pel gran favor que em faràn i un cop arreglat i canviada la roda ja els hi tornaré. Però a mida que va acostant-se a la casa l'home va mal rumiant: Cinc-centes pessetes és molt, al cap i a la fi només em deixaràn un gat i prou; Saps qué! els hi donaré tres-centes pessetes i ja està bé.

Continúa acostant-se a la casa i ja comença a estar encaboriat i rùful com el temps: Que cony! tres-centes pessetes, vint duros i van que xuten que ells no han de fer res, per cinc-centes pessetes ja m'el quedo jo el gat i no els hi torno.
Arriba l'home a la porta de la Masia i truca a la porta. Veu que miren per la finestreta i finalment li obren; aleshores, l'home enfurismat del tot li deixa anar a la bona dona que li ha overt la porta: SAP QUE LI DIC! QUE JA ES POT FOTRE EL GAT AL CUL! i se'n torna cap el cotxe sense que la bona dona hagi entés res del que acaba d'escoltar."
Aquest és un vell acudit de l'Eugenio, però crec que se'l poden començar a aplicar els de la CUP, quan finalment decideixin donar el SI a la investidura de l'Artur Mas que amb el que l'han fet patir, el més probable es que els hi digui com l'home de l'acudit: que ja es poden fotre el seu SI al cul!. Jo, d'ell ho faria.
Comparteix:  

Comentaris

 1. La verdad es que después de leer lo de los 1515 por cada bando ya no me los creo.
  Si creo que actuan según su criterio, o sea, joder desde dentro, implosionar el sistema parlamentario, y lo están consiguiendo.
  de momento tienen en jaque a toda Catalunya; han destruído a Mas y se han cargado a CiU con la formación de otro partido que ni dios sabe ni se acuerda de su nombre.
  Salut

  ResponElimina
 2. avui han de decidir que fan els de la CUP, si recolzen a Mas o no, però de moment estan fent i fan un paper ben galdós.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada