El  més important per destacar a Blogger és ser influencer, que ja sabem que vol dir en català o castellà, però s'ha d'escriure en anglès, sinó no mola. Un influencer és algú o ningú que t'explica com vesteix, el que s'ha comprat a Zara, o quines són les últimes tendencies en la cosa aquesta del vestir. Solen ser noies joves amb molts seguidors, perquè al món hi ha gent per què hi hagi una mica de tot, i es veu que la cosa funcionada i s'en parla d'elles i les seves cosetes de les modetes que marquen tendencia, o sia un influencer, és una espècie purament banal, anodina i gilipuà com els Hipsters, i no crec que tampoc influenciin massa al personal, aixo simplement són modes de temporada i duren el que dura dura la moda, quatre dies, ja deia Wilde, l'Oscar, que la moda deu ser alguna cosa molt lleja atès s'ha de canviar cada sis mesos, menys ara amb la moda pronta i la immediatesa que tambè ha arribat a aquest món de la futilitat. I jo que em pensaba que un influencer era algu com els que - sense dir cap nom - a la xarxa ens il·luminen amb la seva saviesa i coneixements. Doncs no, no es tracte d'això, ja em veig a venir que m'hauré de fer fotos amb els meus pantalons de xandall d'estar per casa o la gorra de pana que em poso per sortir al carrer, o aquella samarreta que em vaig comprar al 'mercadillu. M'ho hauré de rumiar, encara no he arribat al punt suficient d'estulticia andrògina banal i  inconsistent per fer-ho.
Aprofundint una mica en el tema, diuen per aquí que un influencer és una persona que compta amb certa credibilitat sobre un tema concret, i per la seva presència i influència en xarxes socials pot arribar a convertir-se en un prescriptor interessant per a una marca. O sigui una mena de Victoria Beckham o alguna cosa andrògina així. o el cuiner Fermí Puig quan anuncia paelles a la radio, per exemple... o sia, un influencer, és algú que cobra per que tu consumeixis el que sigui, o sia que es venen com les putes pero dissimulant, encara que de fet es prostitueixen igual que elles, i no deixa de ser coherent, sobretot en una época en que moltes senyores vesteixen com putes i les putes com senyores.

Malament si haig de fer cas a algú que em diu el que em convé i el que no, que m'haig de posar i quina tendencia és la més necessària per a mi, que d'això ja s'en cuitd la Nuri, i en això, només li faig cas a ella, i passo olímpicament d'anuncis, tendencies, modes i xorraetes per l'estil; ja he explicat en més d'una ocasió que des fa temps a casa comprem realment el que necessitem, quan fa falta i no hi ha més remei, i en aquest sentit som uns avançats anti-consumistes banals de foteses variades, però crec que anem pel cami correcte, encara que no sigui tendencia.