Explicàven que tu et podies passejar durant mesos per la City de Londres o Carnaby Street amb unes botes vermelles o blanques amb plataforma i ningú et faria cas, se les posaba David Bowie i immediatament era tendencia de moda. Bowie ha inventat les botes vermelles amb plataforma, deia la gent. 
Aquest era Bowie, no va inventar res, possiblement, però va saber apropiarse de tot el que li va interessar i ho va engrandir, va saber copiar o plagiar amb intel·ligencia, com diria Fuster.

Vaig quedar literalment enganxat davant la tele l'altre dia veient aquest vídeo d'ell, de Blackstar, l'ùltim treball, ultim? encara sortiran més coses, a banda que Bowie, és atemporal com molts artistes als qui de fet  no coneixem fisicament, o sia que per a mi no ha mort, per què per a mi tampoc estaba viu, simplement estaba i està en una dimensió diferent, una dimensió que és eterna. Les abelles s'han de moure molt de pressa per romandre quietes, deia Foster Wallace, i Bowie sempre aparentment quiet en realitat estaba en constant moviment, i continuarà estant-ho.